Kia na sajmu automobila u Beogradu

 

Prvi dani sajma automobila koji je u toku pokazali su da je štand KIA MOTORS-a jedan od nezaobilaznih na ovogodišnjoj sajamskoj izložbi. 
 
Najzaslužniji su za to su svakako automobili i premijere (novi pro_cee’d i Optima Hybrid),ali i veoma atraktivne ponude za kupovinu novih vozila i finansiranje nabavke istih.
 
Imajući u vidu da svake godine veliki broj ljudi očekuje da upravo na sajmu nabavi svoj novi automobil uz manje ili veće uštede, kompanija Kia Auto, ovlašćeni uvoznik za vozila iz programa KIA MOTORS-a, pripremila je specijalne sajamske popuste kao dodatak na dosadašnje akcijske cene.
 
Tako je model Rio sada povoljniji za 400 evra (ukupni popust sada ide i do 3200 evra) pa startuje sa cenom od 8990 evra. Ovde bi smo posebno istakli akcije na dizel motorima koji su povoljniji i za dodatnih 100.000 dinara zahvaljujući EKO-subvencijama.
 
Nova generacija modela pro_cee’d startovala je sa veoma atraktivnom promotivnom cenom od 10.990 evra i vrlo brzo se nametnula kao "best buy" opcija za mnoge koji su posetili sajam automobila. Modeli cee’d i cee’d_Sportwagon imaju 700 evra nižu sajamsku cenu od dosadašnje te se mogu nabaviti već od 11.440 evra (ukupni popust i do 2900 evra). 
 
I najprodavaniji SUV na našem tržištu, model Sportage, ima 400 evra povoljniju cenu (ukupan popust do čak 7000 evra), pa se tako verzije sa benzinskim motorom mogu nabaviti već od 15.990 evra, a dizel verzije već od 18.790 evra.
 
Imajući u vidu strategiju Kije da uvek nudi najviše za uloženi novac, jasno je da sva gore pomenuta vozila već u osnovnom paketu opreme imaju maksimanu bezbednost (6 vazdušnih jastuka, ABS, ESP, EBD, BAS, TCS, HAC...) kao i mnoge druge elemente komfora u vožnji: klima uređaj, radio/cd/mp3 sa USB i AUX priključcima, podizače stakala itd., dok Sportage serijski nudi čak i aluminijumske felne.
 
Pozivamo Vas da nas posetite u hali 4 beogradskog sajma i da na prostoru od 530 kvadratnih metara pogledate svih 18 modela koje je KIA ove godine izložila. Takođe, važno je napomenuti da svi navedeni sajamski uslovi kupovine vozila važe u svim Kia salonima u Srbiji.
 
Kia Auto d.o.o.
Foto © Auto Portal

 

Pogledajte još i: