2016 Mitsubishi Outlander predstavljen u Srbiji

Inoto Motors (www.inoto.rs), ovlašćeni uvoznik i zastupnik japanskog Mitsubishija za Srbiju, održao je danas u teniskom centru Novak Đoković prezentaciju i koktel povodom zvaničnog predstavljanja Outlandera modelske godine 2016 na našem tržištu.

2016 Outlander na tržištu Srbije startuje po akcijskoj ceni od 26.500 evra, a za pomenutu sumu je dostupan Outlander 2.0i Intense 4WD CVT sa benzinskim motorom sa 110 kW/150KS i CVT transmisijom.

Najjeftinija dizel verzija je model Outlander 2.2 DI-D Intense 4WD sa dizelašem od 110 kW/150KS i manuelnim šestostepenim menjačem, a koji kod nas košta 29.000 evra (takođe akcijska cena).

Kompletan cenovnik i tehničke podatke za Outlander facelift možete pogledati OVDE, a brošuru za 2016 Outlander pogledajte OVDE.


Oprema Intense podrazumeva sledeće:

ABS - Sistem protiv proklizavanja

EDB - Elektronska raspodela sile kočenja

BA - Pomoć pri kočenju

ASC - Aktivna kontrola stabilnosti

TCL - Aktivna kontrola proklizavanja

TPMS - Senzor praćenja pritiska u gumama

HSA - Sistem pomoći pri kretanju na uzbrdici

Elektronska blokada motora

Vazdušni jastuci za vozača i suvozača

Bočni vazdušni jastuci

Bočne vazdušne zavese napred i nazad

Vazdušni jastuk za kolena vozača

2 x ISO FIX učvršćivača dečijeg sedišta

Daljinsko centralno zaključavanje vrata

Električni podizači prednjih i zadnjih stakala

Tempomat sa limitatorom brzine

Servo upravljač podesiv po visini i dubini

Upravljač presvučen kožom sa kontrolom audio uređaja

Centralni naslon za ruke između prednjih i zadnjih sedišta

“Stop&Go” funkcija

Radio CD-MP3 sa 6 zvučnika i USB ulazom

Podešavanje sedišta vozača po visini

Naslon zadnje klupe preklopiv i deljiv u odnosu 60:40

Branici u boji karoserije

Tonirana stakla

Rezervni točak (T155/90D16)

Senzor za automatsko paljenje svetala

Senzor za automatsko paljenje brisača

Aluminijumske felne 18“ (225/55 R18)

BLUETOOTH sa komandama na upravljaču

Putni računar sa LCD ekranom u boji

Automatski dvozonski klima uređaj

Hromirane ručke na unutrašnjem delu vrata

KOS - Sistem beskontaktnog ključa

Elektrohromatski retrovizor

LED dnevna svetla

Spoljašnje ručice na vratima i retrovizori u boji karoserije

Dodatno zatamljena zadnja stakla

Električno podesivi spoljni retrovizori u boji karoserije

Električno sklapanje retrovizora sa integrisanim pokazivačima pravca

Grejači spoljnih retrovizora

Prednji farovi za maglu sa hromiranim okvirom

Krovni nosači

Radio CD mp3 sa 6,1“ ekranom osetljivim na dodir

Kamera za vožnju unazad

ECO mod vožnje

Dodatna oprema:

Metalik boja 500 €

Zadnji parking senzori 350 €

Ivan Mitić – Auto.blog.rs

U nastavku možete pročitati i PR saopštenje uvoznika o novom Outlanderu:

NOVI OUTLANDER - NOVI NIVO

U ovom trenutku se pojavila potpuno nova dimenzija automobila.

Zaštita okoline, kvalitet i sigurnost dodaju se njegovom identitetu baziranom na voznim performansama. Novi OUTLANDER postigao je superiornu ravnotežu između performansi i ova tri elementa. Šta više, svi ovi elementi su na izuzetno visokom nivou. U današnjem svetu od automobila se očekuje da obezbede i nešto više od voznih performansi. Izgled Novog OUTLANDERA najavljuje pocetak nove ere u kojoj vozaci mogu istovremeno da uživaju u svim aspektima performansi svog automobila. Povezite se u pravcu buducnosti u Vašem Novom Outlanderu, automobilu koji je ponovo ispisao istoriju. Citav novi svet zadovoljsta vožnje Vas očekuje.

ON ILI OFF ROAD. U ČEMU JE RAZLIKA?

Novi Outlander zadivljuje ne samo mogućnostima prilagodjavanja pogona na četiri točka nemilosrdnim off-road terenima, već i performansama kojima odgovara svakodnevnim izazovima vožnje savremenim autoputevima, gradskim ulicama i vremenskim nepogodama. Zadivljuje i lakoća upravljanja novim Outlanderom i njegova stabilnost koju omogućuje ”responsive suspention” sistem. Vožnja svim terenima i putevima, po Vašoj želji i na Vaše zadovoljstvo. Odaberite svoj put! Njegova čvrsta, smela, sportska spoljašnjost ne ostavlja mesta sumnji u njegove dinamičke sposobnosti. Outlander je dizajniran da bi uzbuđivao, da ostanete otvorenih usta, da se za njim okrećete. Njegova široka karoserija, snažni branici i oštre linije daju novi oblik onome što je moguće učiniti sa SUV dizajnom. Lepih proporcija, izrađen od najboljih dizajnerskih materijala, Outlander predstavlja vrlo moderno i osebujno kreativno iskustvo. Svaka crta njegovog spoljašnjeg izgleda kao da je stalno u pokretu.

Stoga uđite - avantura počinje!

Sportski detalji

Pažnja posvećena detalju je ono što daje snažan identitet Outlander-ovim performansama. Svaka linija dizajna, od sportskih prednjih maglenki i skladno ugrađenih vodoravnih zadnjih svetala do legure i glatkih šina na krovu, odaje njegovu strast za dizajnom. I ploča s instrumentima je drugačija Skliznite na udobno, visoko postavljeno sedište vozača s bočnim osloncima i bacite pogled na raskošnu ploču s instrumentima ispred sebe. Sve je pri ruci i lako je pronaći upravo ono što želite bez skretanja pogleda s puta ispred Vas. Povrh svega, tu je sportsko oblikovanje. Kad ga dodirnete i osetite, videćete da je to potpuno druga priča. Dodatna obloga ploče s instrumentima uključuje kožom presvučeni upravljač i ručicu menjača.

Avanturističkog stila koliko i funkcionalnog, crna tkanina sa srebrnim akcentima obogaćuje Vaše iskustvo vožnje. Sportskog izgleda, ali s nizom vitalnih funkcija vozila, dizajn središnje konzole podseća na motocikle. Crvena noćna rasveta na savršeno uklopljenoj audio ploči i komande klima uređaja, doprinose rafiniranosti atmosfere. Budući da im je sigurnost prioritet, Outlander-ove karakteristike aktivne i pasivne sigurnosti su među najboljima u njegovoj klasi. Vozač i putnici su zaštićeni standardnim prednjim i bočnim vazdušnim jastucima, kao i standardnim vazdušnim zavesama i unutrašnjim stubovima za zaštitu glave koji apsorbuju snagu. Da bi brzo, jednostavno i sigurno bilo montirano dečije sedište, sedišta u drugom redu imaju ugrađene ISOFIX držače. Kruti dizajn karoserije pruža uverljivu sigurnost u slučaju sudara bez obzira na smer udara. Povišena sedišta i vrhunski položaj nudi dodatni stepen pogleda na sve strane i sigurnost vozača

Xenon prednja svetla

Xenon prednja svetla sa standardnim samoporavnanjem i brisači prednjih svetala poboljšavaju vidljivost na putu. Ojačana, razvijena karoserija sigurna na udar dizajnirana je kako bi maksimalno poboljšala sigurnost putnika u slučaju da ipak dođe do sudara, bez obzira na smer udara. ASTC naša kontrola Aktivne stabilnosti i vuče je dizajnirana tako da poboljša rukovanje vozilom na klizavim površinama. Osiguravajući stabilnost i dobro ležanje na putu, unutrašnji senzori odmah identifikuju i ispravljaju prejako i preslabo reagovanje vozila na upravljač.Sigurnosni paket takođe uključuje anti-blokirajući sistem kočnica (ABS) s elektronskom distribucijom sile kočenja (EBD) i pomoć pri kočenju, prednje sigurnosne pojaseve s varijabilnim limitatorima sile i pred-natezača. Outlander je opremljen velikim prednjim i zadnjim disk kočnicama za vrhunske performanse zaustavljanja.

Pogledajte još i: