7 godina sajta „Moj svet brzine“ – Gledali su nas u 151. zemlji sveta !

Pre tačno SEDAM GODINA rodjen je beogradski sajt MOJ SVET BRZINE. U realizaciji svega objavljenog učestvovalo je puno ljudi, prijatelja, saradnika, novinara, fotoreportera i sportskih vozača. Vrlo brzo se ovaj internet portal predstavio kao specijalno posvećen dešavanjima na automobilskim i motociklističkim takmičenjima a takodje i prezentaciji novih modela automobilske industrije.
Najviše pažnje posvetili smo RELIJU, ŠAMPIONATU SVETA i DAKAR RELIJU, kao i uspesima naših takmičara, DUŠANA DUCE BORKOVIĆA, MILOVANA MIKICE VESNIĆA, MILOŠA PAVLOVIĆA, NIKOLE MILJKOVIĆA, ZORANA KASTRATOVIĆA, GABORA SAGMAJSTERA, DRAGOSLAVA KULETA PERIŠIĆA i mnogih drugih..

U minulih sedam godina pratili su nas u čak 151. zemlji sveta ( od ukupno 195 registrovanih ), najviše u SRBIJI , zatim BOSNI I HERCEGOVINI , HRVATSKOJ i SLOVENIJI..pa potom u AMERICI, NEMAČKOJ i AUSTRIJI…

SAJT se afirmisao kao redovno ažurirani elektronski medijski prezenter najzanimljivijih dešavanja u svetu automobilskog i motociklističkog sporta, novih modela raznih auto brendova i stekao redovne pratioce.
Tekstovi portala MOJ SVET BRZINE često su  preuzimani  od strane internet sajta AUTO.BLOG.RS  i drugih a usluge naše redakcije redovno su tražili ugledni RTS i PRVI PROGRAM RADIO BEOGRADA.

Svim ljubiteljima brzine HVALA na poverenju sa željom da nastave sa čitanjem tesktova na sajtu MOJ SVET BRZINE…budite nam VESELI I ZDRAVI.

( na slici, čuveni radio reprter RADIVOJE RAĆA MARKOVIĆ i saradnik DJORDJE DJENIĆ, danas urednik sajta „Moj svet brzine“ – Radio Beograd 1978. godina )

Pogledajte još i: