ABS SHOW 5 GODINA SA VAMA

BS produkcija je počela sa radom u martu 2008 godine kada je na Beogradskom Sajmu napravljena i prva epizoda naše a sada i vaše emisije ABS show.

Od prvog dana trudili smo se da vam na male ekrane donesemo najzanimljivije teme i dešavanja iz sveta automobila i auto moto sporta.  

Uspelo nam je!!!

Na samom početku najveću pažnju smo posvećivali novim automobilima, pa smo već tada u saradnji sa kompanijom Reno Nissan Srbija započeli i naš prvi super auto test i to automobila koji danas zauzima vodeće mesto u prodaji -  Dacia Sandero.Nakon šestomesečnog testa ovog Dačijinog benzinca realizovali smo još jedan super test i to Dacia Sandero u dizel varijanti.

Kroz ABS show predstavili smo vam mnoštvo automobila svih brendova, Reno, Dacia, Citreon,Mercedes, Honda, Fiat, Škoda, Kia, Toyota i mnoge druge.Neki od modela i brendova na srpskom televizijiskom nebu imali su premijeru baš u emisiji abs show.

 

 

Veliku minutažu posvećivali smo i vestima iz auto industrije i naravno auto moto sporta. Vodili smo vas na sve promocije, sajamske manifestacije i ostala zanimljiva mesta.Ono po čemu smo već nakon godinu dana emitovanja postali poznati jesu i auto moto trke, koje naša tv ekipa prati u celosti sa 3, 4 pa i više kamera. Šampionat Srbije u automobilizmu kroz sve discipline pratili smo i 2009. godine, za šta smo i dobili nagradu  sportskog Auto moto saveza Srbije januara 2010 godine.2012 stiže i novo priznanje od strane SAKSA. Abs show  je emisija koja vas je do danas upoznala sa mnoštvom trkača našeg šampionata kada su u pitanju auto trke, a od 2009. godine verni smo pratioci i moto trka:  naša ekipa je u celosti pratila i tri moto dogođaja u šampionatu Srbije sa 3 kamere na svakoj od trka.A od 2012. Uz specijalno priznanje  ekipa emisije ABS SHOW je postala i zvanična Tv ekipa MOTOSAVEZA SRBIJE.

Pored redovnih rubrika koje smo do sada pripremali za vas (auto press, auto vesti, auto događaji), redovno radimo i mini testove automobila, a hvale radi bili smo prva tv ekipa koja je radila mini test Škode Yeti, CITROENA C3, Kie Venga, CITROENA DS 3.

U našoj emisiji je bilo još posebnih tema.ABS Show je jedino mesto na tv programu vaše televizije gde možete da pratite i priču o tjuning stajlingu i driftu, koju realizujemo u saradnji sa tjuning stajling klubom iz Beograda.

Da podsetimo, 2008. godine  održano je po prvi put u Srbiji i takmičenje u driftu King of Europe i to u Kragujevcu. Snimak ovog nadmetanja ekipa emisije ABS Show je realizovala uz pomoć tjuning kluba Beograd i to sa punom televizijskom opremom.Ono na šta smo posebno ponosni jeste i način na koji smo obeležili prvi rođendan naše emisije na Beogradskom internacionalnom sajmu automobila 2009. godine.Naša emisija imala je svoj štand na sajmu, a prva tri dana sa sajma smo izveštavali u direktnim uključenjima na televiziji Kopernikus 1. Prenos je preuzimalo  i  30  TV stanica širom Srbije i Republike Srpske.Danas se emisija abs show emituje na 108 tv kanala širom Srbije, Bosne I Hercegovine,   i Crne Gore. Pored zemaljske televizije, ABS Show se emituje i putem satelita.

Za vas smo u prethodnom periodu pripremali veliki broj zanimljivih priloga na temu zakona o saobracaju, novih tehnologija, saveta.

Nasa ekipa je 2010. godine za vas na tv ekrane donela i turisticku patrolu do Crne Gore, gde smo vas kroz informacije o novom citroenu C3 upoznali I sa crnogorskim primorjem.I ove godine nastavljamo tu tradiciju .

2011. godine naša tv ekipa je bila jedina na prvoj Svetskoj test vožnji novog CITROENA DS 5 u Nici.

A 2012. posetili smo I salon automobile u Ženevi.

Nasa tv emisija  takođe ima odličnu saradnju sa jednim od najposećenijih sajtova kod nas www.polovniautomobili.com , a ABS SHOW u celosti objavljuju sajtovi ,www.polovniautomobili.com, www.autoblog.rs , www.autoportal.rs, www.moto.rs, www.bsprodukcija.com, www.automagazin.rs,www. f1-serbia.com i mnogi durig.

Prijateljski sajtovi naše produkcije su i :www.netauto.rs, www.mojsvetbrzine.rs, www.gonzaracing.com, www.plumrace.com

Već duže vreme saradjujemo i uzajamno se reklamiramo na sajtu www.polovniautomobili.com

Mozete nam pisati na nas e mail bsprodukcija@gmail.com i postavljati pitanja u vezi automobila i automoto sporta,a mi cemo se truditi da na sva vasa pitanja odgovorimo kroz emisiju.Ne zaboravite da posetite i nasu web stranicu www.bsprodukcija.com , nas you tube kanal, i stranicu na facebook – u.

Ovom prilikom ekipa BS produkcije zahvaljuje se  svim tv stanicama koje emituju  ABS SHOW i specijalnim  prijateljima naše emisije.U narednom periodu trudićemo se da budemo još bolji i  inovativniji i to samo zbog Vas, dragi gledaoci.Hvala vam na petogodisnjem  poverenju.

Ostanite uz vašu televiziju i ABS SHOW !!!

 

Pogledajte još i: