AMS Srbije pomaže šampione

Posle šest međunarodnih takmičenja u brzinskom motociklizmu koja su bodovana za Istočnoevropski šampionat Moto savez Srbij osvojio je šampionsku titulu i biće njen nosilac do kraja sledeće sezone što je od izuzetnog značaja za moto sport naše zemlje.

Tim povodom u prostorijama AMS Srbije upriličena je vrlo posećena konferencija za novinare na kojoj je Aleksandar Nikačević generalni sekretar urušio kacige trojici motociklista koji su najazalužniji za osvajanje titule šampiona u konkurenciji nacija.

- Ovaj uspeh naših motociklista, u izuzetno jakoj konkurenciji na Istočnoevropskom šampionatu, rezultat je spremnosti takmičara i njihovh moćnih mašina, ali i svesrdne pomoći AMSS, AMS Osiguranja, Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije. AMS Srbije će nastaviti da ulaže u afirmaciju i podizanje kvaliteta motociklističkog i automobilskog sporta, njihovu popularizaciju u Srbiji i uveren sam da će sledeća takmičarska sezona značiti i korak dalje ka osvajanju vodećih pozicija u Evropskom šampionatu. Naredne godine fokus ćemo staviti na šampione, a ne kao do sada da pomažemo sve odreda – rekao je Aleksandar Nikačević.

Nagrađeni motociklisti Martin Vugrinec, Dejan radulović i Nenad Stojanović izrazili su zadovoljstvo podrškom AMSS i MSS uvereni da će i sledeće sezone nastaviti sa osvajanjem šampionskih titula
 

izvor:www.plumrace.com

 

Pogledajte još i: