BMW i MINI na petom BG Car Show-u

Na petom BG Car Show-u koji se održava na Beogradskom sajmu od 17. do 23. marta 2016. godine u hali 1, kompanija Delta Motors predstaviće aktuelne modele automobila marke BMW i MINI.   

 

Posetioci će se bliže upoznati sa drugom generacijom popularnog modela BMW X1 koji je premijerno predstavljen krajem prošle godine. Pored ovog modela na štandu Delta Motorsa biće izloženi BMW Serije 1, Serije 3, Serije 5, X3, X4, X5, MINI ONE i MINI Countryman Cooper SD All4 za koje su pripremljene specijalne sajamske i akcijske ponude.

BMW

Od specijalno pripremljenih ponuda za izložene modele izdvajamo BMW serije 5 M Edition. Model u ponudi dolazi sa dvolitarskim dizel agregatom, 8-stepenim sportskim automatskim menjačem Steptronic, M aerodinamički sportski paketom, M aluminijumskim felnama od 18 inča, M sportskim volanom, Kamerom za vožnju unazad, Električnim otvaranjem / zatvaranjem prtljažnika, Elektropreklopivim retrovizorima, Parking senzorima napred i pozadi, Bi Xenon farovima, LED svetlima za maglu, Ambijentalnim osvetljenjem, Multifunkcionalnom instrument tablom. Akcijska cena ovog modela kreće od 39.990eur.

U toku je akcija koja uključuje niz pogodnosti za model BMW X3 xDrive 2.0d Specijalna ponuda podrazumeva poklon paket opreme u vrednosti većoj od 5.000€, koji obuhvata: navigacioni sistem, kameru za vožnju unazad, prednje i zadnje parking senzore, Bi Xsenon farove, bluetooth/USB konekciju i svetlosni paket.

Osim toga, ponuda za BMW X3 podrazumeva 5 godina garancije ili 200.000 pređenih kilometara, odnosno, produženu garanciju koja omogućava servisiranje vozila i posle isteka redovnog garantnog roka od 2 godine. Takođe, u saradnji sa BMW Financial Services obezbeđene su i specijalne pogodnosti za kupovinu novih vozila na lizing sa kamatnom stopom od 2,49%.

MINI

Pored Countrymana, biće izložen i MINI One modeli sa 3 vrata koji je na akcijskoj ponudi i to u  “Pepper” paketu opreme. MINI One može da se kupi sa lizing ratom već od 149€ mesečno. Redovna cena MINI One vozila sa ovim paketom opreme iznosi 24.116€ dok je akcijska cena vozila 19.990eur.

U saradnji sa BMW Financial Services, Delta Motors pripremio je i dodatne olakšice za kupovinu svih novih vozila putem finansiranja tokom trajanja sajma.

Na sajmu će biti prisutni i predstavnici programa korišćenih vozila, BMW Premium Selection, koji će biti na usluzi svim zainteresovanim klijentima koji kupuju novo vozilo kroz program zamene vozila staro za novo.

PR saopštenje - Delta Motors

Foto: arhiva Auto.blog.rs / BMW / MINI

Pogledajte još i: