BMW i MINI na sajmu automobila u Beogradu

 

Uz brojne „stare“ i prepoznatljive modele, BMW će premijerno predstaviti dva modela – Series 1 (135 Xi) i X6, a kao novitet izložiće X5 M.

BMW X6 naslednik je jednog od globalnih tržišnih lidera u svojoj klasi i iznova je postavio standard u dizajnu, inovativnom luksuzu i perfomansama. Ovaj model najbolje karakteriše slogan „Bez limita. Bez konkurencije“. Atraktivan dizajn – dizajn čiste ekstravagancije, kao i grandiozne dimenzije automobila već na prvi pogled ilustruju njegovu jačinu i sigurnost.

Novi BMW X6 luksuzniji je od svog prethodnika, ima bogatiju i osnovnu i dodatnu opremu, lakši je i troši manje goriva od prve generacije ovog modela.

BMW Series 1 (135 Xi) kombinuje spontanu dinamičnost i ekskluzivni komfor. Inteligentne tehnologije garantuju istinsko uživanje u vožnji, a efikasnost ostvaruje zahvaljujući impresivnim performansama. Potrošnja goriva je samo 4,3 litra na 100 kilometara i najbolja je u ovoj klasi.

Inovativni ECO PRO režim vožnje dodatno utiče na smanjenje potrošnje goriva. Iskustvo je usavršeno uz BMW ConnectedDrive sisteme: obezbeđen je stalan pristup informacijama, internetu i zabavi. Zahvaljujuči Sport i Urban linijama, BMW serije 1 dobija jedinstven karakter.

MINI ove godine premijerno predstavlja Mini Cooper 5-door, a biće izložen i Mini Cooper S 3-door, Mini One, Countryman SDAII 4.

Premijerni model - Mini Cooper 5-door, ima prepoznatljiv MINI karakter, petora vrata, lak pristup, više prostora za noge. Zastupnici ga najavljuju kao model koji donosi više prostora – više iznenađenja.

PR Beogradski sajam

Foto: arhiva Autoblog.rs / BMW

 

Pogledajte još i: