BMW, MINI i Rolls-Royce na salonu automobila u Beogradu

Na predstojećem 53. Međunarodnom Salonu automobila u Beogradu Delta Motors, po prvi put će nastupiti u Hali 2A, gde će, na izložbenom prostoru od 2000 kvadratnih metara, ekskluzivno predstaviti vozila iz game BMW grupe.

Po prvi put na našem tržištu biće predstavljen podbrend BMW i vozila, sa najatraktivnijim predstavnikom BMW i8. Premijerno će biti prikazan potpuno električni automobil BMW i3, prvi serijski model dizajniran za maksimalnu ekološku održivost, od samog razvoja automobila do njegove proizvodnje i svakodnevne upotrebe.

Nakon nedavne evropske premijere novog modela BMW Serije 5 i posetioci Salona moći će da vide sedmu generaciju “petice” koja predstavlja ambasadora moderne poslovne limuzine.

Premijerno će biti prikazani i restilizovani modeli Serije 4, Gran Coupé i Cabrio koji u Beograd stižu odmah nakon svetske premijere na Sajmu automobila u Ženevi.

Poseban deo BMW Hale biće rezervisan za BMW M i M performance modele, BMW M6, M550xi i M2 Coupe. Visoke sportske performanse i izvanredna tehnologija, koje odlikuju ova vozila, donose jedinstven osećaj zadovoljstva u vožnji.

Pored navedenih premijera, Delta Motors će publiku upoznati i sa ekskluzivnim modelom napravljenim povodom stogodišnjice brenda BMW Serije 7 u Individual paketu opreme, jednim od 100 primeraka proizvedenih za ceo svet.

Predstavljeni će biti i ostali BMW modeli kao što su Serija 1, 2 Active Tourer i Serija 3, kao i celokupna gama X modela.

Poseban deo Hale 2A namenjen je brendu MINI i biće posvećen potpuno novom modelu MINI Countryman. Novi MINI Countryman sa značajno više prostora u kabini, unapređenom završnom izradom, moćnijim i efikasnijim agregatima sigurno obezbeđuje dinamičniju vožnju. Prethodni model prodat je u preko 540.000 primeraka između 2010. i 2016. godine, što ga čini jednim od najprodavanijih MINI modela.

Pored ovog modela, izloženi će biti i MINI Cabrio, najatraktivniji model među ljubiteljima MINI brenda, kao i John Cooper Works, najsnažniji predstavnik game.

Po prvi put posetioci će imati priliku da se upoznaju sa čuvenim brendom Rolls-Royce, jednim od najluksuznijih brendova na svetu.

Pozivamo sve ljubitelje automobila da posete Halu 2A Beogradskog sajma u periodu od 24. marta do 02. aprila gde ih očekuje preko 30 izloženih modela BMW grupe.

PR saopštenje

 

Pogledajte još i: