BMW X3 Paket za uživanje

Delta Motors je pripremio specijalnu ponudu za BMW X3 model po ceni od 43.990 eura. Ponuda je ograničena i traje dok ima zaliha.

Hiljade kilometara čekaju samo na vas! Sa maksimalnom snagom od 135 kW(184KS), BMW X3   Xdrive 20d omogućava čisto uživanje u vožnji. Zahvaljujući potrošnji goriva od samo 5,6 l/100 km uživanje traje još duže. Tačnije, sa punim rezervoarom od 1.400 km BMW X3 Xdrive 20d sada dolazi sa sledećom opremom: automatski menjač 8-stepeni (steptronic), aluminijumske felne 17", servotronic, multifunkcije na volanu, sportski kožni volan, runflat gume, krovni nosači od aluminijuma, Bi Xenon-svetla, automatski klima uređaj, tempomat sa kočionom funkcijom, Hands-Free i USB priključak i još mnogo toga.

U specijalni BMW paket uživanja uključena su 4 benefita: 4 godine garancije ili pređenih 100.000 km, BMW service inclusive u svim svetskim ovlašćenim BMW servisima, otkup korišćenih vozila i odlično finansiranje u kom Delta Motors garantuje ugovor o povratnom otkupu.

Poslednja generacije modela X3, pod oznakom F25, u prodaji je od 2011. godine. Cilj je bio stvaranje potpuno novog dramatičnog izgleda i dizajna BMW X3 modela, sa posebnim naglaskom na formu kontrasta svetlosti i senki kojima se definišu površine novim hrabrim X osobinama. BMW Efficient Dynamics paket koji sadrži model X3, je inteligentna tehnologija koja značajno smanjuje potrošnju goriva i stepen emisije, istovremeno poboljšavajući performanse BMW X3 modela.

SAV - Sportsko. Aktivno. Vozilo. Ove reči definišu BMW X3 i odvajaju ga od konkurencije. Ovo je automobil koji vam daje dovoljno prostora za kretanje i omogućava vam uživanje u čistom zadovoljstvu vožnje – u svakoj situaciji, na svakoj vrsti podloge, uvek udoban i siguran.

Više informacija o ponudi za X3 model možete dobiti u BMW salonu u Radničkoj 8 u Beogradu ili kontaktom na telefon: 011 353 99 00.

PR Delta Motors

Pogledajte još i: