BRDSKE TRKE - SVE SPREMNO ZA KOPAONIK

Brdska trka Nagrada Brusa 2013 biće prvi ispit na kome će se pokazati koliko je uspešna nova ideja čelnika i članova SAKSS-a u kom pravcu treba da ide domaći autosport (više možete pročitati na LINK-u). Ovoga puta obraća Vam se Dejan Čolović, predsednik SAKSS-a, takmičar i čelnik kluba ASK Concord koji stoji iza organizacije cele manifestacije. Na priloženom video snimku sa prošlogodišnje trke možete pogledati i konfiguraciju staze za koju takmičari imaju samo reči hvale.

 

"Kako od ujedinjenja sa SAS-om nema ništa nastavljamo dalje sami svoju priču i potrudićemo se da objavljeni kalendar ispoštujemo do kraja i time pokažemo da i na "mišiće" bez ičije pomoći možemo da šampionat privedemo kraju. Požrtvovanost i ljubav prema sportu videće se i na ovoj trci jer mogu da se pohvalim da će kompletan funkcionerski i sudijski kadar raditi bez ikakve nadoknade. Time dokazujemo da sport može biti ispred interesa." - izjavio je Čolić a mi saznajemo i da će dosta članova ekipa vozača uzeti učešće kao deo redarske službe a postoji i mogućnost i da će na Kopaoniku biti održan seminar za nove sudije - "Veliku pomoć dobili smo od opštine Brus koja je samu stazu pripremila odlično a izaćiće nam u susret i sve službe koje su obavezne na jednom takmičenju ovoga tipa." - dodao je predsednik SAKSS-a još jednom ističući odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom Brusa. Prema nezvaničnim informacijama organizator očekuje oko 35 automobila u sedam raspisanih klasa.

Još jednom Vas podsećamo da će ovog vikenda na programu biti dupla trka. U prevodu gledaoci će tokom oba trkačka dana uz dva treninga moći da posmatraju i dve takmičarske vožnje.

 

Pogledajte još i: