Čarolija koja je trajala 25 sati - Auto kuća Kompresor

Beograd, 20. jun 2016. – Auto kuća Kompresor u saradnji sa kompanijom Fiat tokom vikenda organizovala je u svom prodajnom salonu izuzetno posećenu manifestaciju pod nazivom „Noć čuda“. Pored akcijskih pogodnosti za više od 10 različitih modela

Kompresor je ponudio i bogat zabavni program u kome su uživali mnogobrojni posetioci.

Ovom prilikom, okupljenim ljubiteljima četvorotočkaša predstavljena su i dva nova člana porodice Fiat i Alfa Romeo brenda, Fiat Tipo HB i Giulia, koji su vrlo brzo našli put do svojih kupaca. Manifestacija „Noć čuda“ naišla je na odličan odziv i ostvarena je rekordna prodaja skoro 60 automobila iz bogate ponude kojom Kompresor raspolaže.

Specijalna gošća te večeri bila je Suzana Mančić koja je privukla veliku pažnju i pokazala posebno interesovanje za najprodavaniji model Fiat 500L u crvenoj boji, koji se proizvodi u Kragujevcu.

Svi zainteresovani koji su posetili salon 17. i 18. juna mogli su da uživaju u šarenolikom programu koje je Auto kuća pripremila specijalno za ovu priliku. Najveću pažnju u petak veče privukao je show program flash mob grupe uz muziku DJ-a koji se nastavio originalnim performansom vila na štulama sa led svetlima. Subota je bila namenjena porodici i najmlađima koji su uživali u kreativnim dečijim radionicama uz neizostavne speciljalitete sa roštilja.

Pogledajte još i: