Centar Boban otvorio Citroenov salon u Beogradu

Auto-kuća Centar Boban otvorila je u Beogradu prodajno-servisni centar za vozila marke Citroen

Centar Boban je auto-kuća sa skoro tri decenije rada na polju prodaje novih i polovnih vozila, kao i pružanju sveobuhvatne usluge vozačima na redovnom održavanju, servisiranju i opremanju vozila. Роčео је sa radom 1990. godine, zamisljen kao jedinstveno mesto namenjeno automobilistima.

Kao jedan od najkompletnijih auto-centara u Srbiji, Centar Boban pruža sledeći niz usluga: preko savremene automatske perionice vozila sa dve brze linije, vulkanizerskih usluga i prodaje guma, benzinske i TNG stanice, tehnickog pregleda sa uslugom osiguranja i registracije vozila na licu mesta uz izdavanje registarske nalepnice, savremene linije za limarsko-farbarske usluge, jedinstvenog uređaja za kontrolu stanja amortizera na vibro-test pločama i Dynojet motorne kočnice za ispitivanje snage i obrtnog momenta motora na točku automobila… i sve to na jednom mestu, na samom rubu centra Beograda, na samo 2 km od Terazija, u Dunavskoj ulici.

Najnovija „stavka“ u bogatoj listi ponude Centra Boban jeste prodaja i servisiranje novih vozila marke Citroen, koju kao ovlašćeni prodavac i serviser, u saradnji sa zvaničnim uvoznikom za Srbiju, preduzecem Avtonova KAB, zastupa od decembra 2016. godine. Svi zainteresovani u mogućnosti su da u salonu pogledaju sve modele automobila iz Citroenove ponude, kako kada je reč о putničkom, tako i dostavnom i lakom teretnom programu. Uz obezbeđene test automobile, potencijalni kupci ćе moći da se uvere u kvalitetnu ponudu vozila i njihove performanse.

Kada je reč o servisiranju vozila, obezbeđen je pun asortiman originalnih rezervnih delova po pristupačnim cenama, uz pružanje visokokvalitetnih dijagnostičkih i mehaničarskih usluga za vozila, kako u garantnom, tako i van garantnom roku.

 PR saopštenje Centar Boban

Pogledajte još i: