CEZ: Milovanović još jednom slavio na Zalužanima i preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu

Srpski automobilista Nemanja Milovanović završio je vikend u Banjaluci sa dva trijumfa i tako izbio na vodeću poziciju u generalnom plasmanu Centralnoevropske zone na kružnim stazama.

On je i u nedeljnom sprintu startovao sa drugog mesta i već posle prve krivine preuzeo vođstvo od Josipovića. Pilot “veste” je nekoliko krugova držao priključak za Milovanovićem, ali je zatim izleteo i pao u plasmanu.

Srpski trkač je do kraja zadržao vođstvo i pored karirane zastave prošao kao prvi, ispred Knega i Kotromanovića.

“Veoma sam srećan zbog dve pobede, to je bio vikend iz snova. Nisam očekivao da na polovini sezone mogu da budem vodeći u generalnom plasmanu. Mislim da sa ovakvim tempom sad mogu da se nadam mnogo boljem rezultatu na kraju godine, možda budem i u prva tri. San svakog trkača je titula i ja ću se za ovu boriti svim srcem do samog kraja”, rekao je Nemanja za naš portal.

“Posebno mi je drago što je na Zalužanima bilo stvarno mnogo publike i što su me baš srčano bodrili. Naravno, bez mog sponzora Planetwina 365 ničega ne bi ni bilo, pa se njima najviše zahvaljujem na podršci”.

Milovanović dodaje da će se on i njegova ekipa sada malo odmoriti, a onda početi sa pripremama za Grobnik, gde se nastvalja takmičenje zadnjeg vikenda jula.

Izvor: Serbiaring.com

Foto: Brzkrug

Pogledajte još i: