Citroen DS4 izabran za automobil 2012. godine u RS

 

U Narodnom pozorištu RS u Banjaluci sinoć je održana tradicionalna manifestacija "Izbor automobila 2012.godine u Republici Srpskoj".

Manifestacija je realizovana pod sloganom "Poštujmo saobraćajne znakove - ništa nije vrednije od života", a to je pristup kojim se želi ukazati na probleme u saobraćaju, pre svega na primenu sigurnosnog pojasa, vožnje bez uticaja alkohola, tehničke ispravnosti vozila, poštovanja ograničenja brzine i drugih parametara koji mogu uticati na bezbednost saobraćaja.

Prepuna sala Narodnog pozorišta RS potvrdila je poseban značaj manifestacije "Izbora automobila godine u RS" koja realizuje i mnoštvo propratnih aktivnosti u oblasti saobraćajne bezbednosti, koje su se do sada realizovale kroz promociju zaštite dece u saobraćaju i ekologije u automobilizmu.

U užem izboru su se predstavili modeli Mercedes-Benz B klasa, Opel Astra GTC, Chevrolet Orlando, Ford Focus, Citroen DS4, Nissan Juke, Toyota Yaris, Mazda CX-5 i Kia Rio. Laskavu titulu automobila 2012. godine u Republici Srpskoj poneo je Citroen DS4.

Izvor: Automotoportal.ba /AUTOBLOG.RS

Foto: Citroen

 

Pogledajte još i: