Citroen Easy Living letnja ponuda

Prvih junskih dana kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroën vozila u nasoj zemlji, kreće u prodajnu kampanju najnovijih modela C3 i C-Elysée.

Oba modela predstavljena su na Međunarodnom sajmu u Beogradu i izazvali su veoma pozitivne reakcije kupaca i stručne javnosti. Moderni, udobni, kvalitetni, nesvakidašnji, sa motorima dobitnicima prestižne svetske nagrade Engine Of The Word i sa pregršt noviteta, tokom juna imaju i sjajne uslove prodaje.

Novi C-Elysée je privlačna i izbalansirana limuzina sa osobinama izdržljivog i velikog vozila. Redizajn C-Elysée-a obuhvata novu masku sa prednje strane i nove hromirane ševrone, koji su sada izduženi i utapaju se u farove. Farovi su kompletno redizajnirani, povećani su i imaju ugrađene hronirane okvire. Ova veza između maske i farova dočarava osećaj veće širine vozila. Dodat je i novi svetlosni LED potpis. Novi C-Elysée sa zadnje strane ima svetla sa 3D efektom, koja se nadovezuju na svetlosni potpis Citroën. Na ovaj način istaknuta je njegova širina i elegancija. Što se redizajna komandne table tiče, najveća novina je tablet u boji, osetljiv na dodir, od 7“. Displej sada ima belu grafiku sa belom pozadinom, gde su grupisane sve informacije u vezi vožnje.

U Evropi je prodato više od 100.000 primeraka Citroën-a C3 za samo 7 meseci od kada se pojavio, što dovoljno govori o kakvom se modelu radi. U unutrašnjosti, novi C3 je osmišljen tako da u prvi plan stavlja udobnost, pa je svako putovanje ispunjeno zadovoljstvom. Opremljen je savremenim internet tehnologijama, a najzanimljivija je kamera ConnectedCAM Citroën™ (ugrađena kamera visoke rezolucije, koja omogućava deljenje slika i videa), koja je u njemu prvi put predstavljena. Dostupne su tehnologije u službi pomoći u vožnji kao što je mirror screen, kamera za vožnju u nazad sa senzorima za parkiranje ili pomoć pri kretanju na uzbrdici, a nove tehnologije u službi bezbednosti su upozorenje o neželjenom prelasku preko linije, sistem za nadzor mrtvog ugla ili upozorenje na umor za vozača.

Uslovi finansiranja su više nego pristupačni. Navešćemo primer modela C3 Live PureTech 82 BVM, koji ima cenu 9.890 evra. Za kredit od 60 meseci potrebno je učešće od 4.890 evra, a kreditirani iznos je 5.000 evra, uz mesečnu ratu od 83,33 evra i bez bilo kakvih drugih troškova.

Kupci koji se odluče za kupovinu na lizing mogu da iskoriste odlične uslove koji podrazumevaju fiksnu kamatu za ceo period otplate od samo 0,99%. To praktično znaci da je ukupna uplata pri zaključenju ugovora 2.609 evra, a mesečna rata 126,76 evra.

Sve uslove finansijske ponude zainteresovani mogu detaljno da pregledaju na sajtu uvoznika http://www.citroen.rs/ponude/ gde se nalaze i sve ostale aktuelne informacije. Dostupna su test vozila kao i zamena vozila po principu „staro za novo“.

PR saopštenje – Avtonova KAB

Pogledajte još i: