Citroen i Shell letnja servisna akcija

Ekskluzivni uvoznik Citroën vozila za Srbiju kompanija Avtonova KAB u saradnji sa Orbico d.o.o., generalnim uvoznikom Shell maziva za Srbiju, započeo je još jednu zanimljivu akciju u susret letnjim danima. Prilikom zamene Shell Helix ulja tokom promotivne letnje akcije svaki korisnik na poklon dobija 2 litre ekskluzivnog Shell sjaja za stakla. Akcija traje dok traju zalihe.

Kako je od početka saradnje najavljeno Avtonova KAB i Orbico razvijaće zajedničke marketinške aktivnosti za verne korisnike Citroen vozila i Shell ulja, jer će svi oni koji umeju da prepoznaju kvalitet dva pomenuta brenda biti ujedno i deo tima koji dobija.

Shell letnji sjaj za stakla je sredstvo za pranje vetrobranskog stakla i farova. Efikasno otapa i uklanja sve nečistoće i insekte. Ne oštećuje metlice brisača, lak ili gumene delove. Odlično je sredstvo za odstranjivanje prljavštine, zalepljenih insekata i ptičijeg izmeta koji mogu smanjiti vidljivost tokom letnjeg perioda. Proizvod je odmah spreman za upotrebu.

Pored najnovije servisne akcije, podsećamo vozače Citroën vozila da do kraja juna traje bezbednosna letnja akcija sa 15% popusta za zamenu originalnih kompleta zupčastih kaiševa sa zatezačima i prednjih diskova i pločica.

PR saopštenje – Avtonova KAB

Pogledajte još i: