Citroen na sajmu automobila u Beogradu 2017.

Ekskluzivni uvoznik Citroenovih vozila AVTONOVA KAB potrudio se da na Salonu automobila premijerno predstavi čak pet modela ovog svetskog brenda.

Citroen C4 Cactus Rip Curl, crossover nove generacije, došao je da uzdrma svet automobila svoјom 100 odsto outdoor verzijom, funkcijom grip control koja mu nudi poboljšano prijanjanje i brojnim drugim originalnim stilskim elementima. Istovremeno se, u svetu automobila, ističe kompaktnim izgledom SUV-a.

Tu je i Citroen Space Tourer, moderan kombi koji spaja polivalentnost i lako korišćenje, porodice i one koji ga koriste u profesionalne svrhe, monovolumen i SUV… Drugačije iskustvo u vožnji pojačano je poboljšanim motorima.

Novi Citroen C3 pojačan je brojnim mogućnostima personalizacije. Opremljen je savremenim internet tehnologijama, a najzanimljivija je ugrađena kamera visoke rezolucije, koja omogućava deljenje slika i videa, koja je u njemu prvi put predstavljena.

Novi C4 Picasso predstavlja sintezu umeća i kreativnosti, moderan i inovativni monovolumen.

Stil je istaknut neverovatnim proporcijama koje spajaju kompaktnost u kabini i referentnu zapreminu prtljažnika. Ima nove intuitivne i korisne tehnologije, poput automatskog otvaranja prtljažnika, nove mogućnosti povezivanja sa Citroen connect nav-om i novog motora sa šestostepenim automatskim menjačem i još mnogo toga.

Biće predstavljena i nova limuzina, berlina C-Elysee, redizajnirana sa prednje strane, ugrađena su nova 3D svetla pozadi, predstavljene su nove ratkapne, kao i nove aluminijumske felne od 16“, a tu su i dve nove boje karoserije.

To je privlačna i izbalansirana limuzina koja poseduje stilske oznake brenda i pozicionira se u svetu porodičnih vozila, koji se nameće na svetskom tržištu, svojim osobinama izdržljivog i velikog vozila.

Izvor: Sajam.rs

Foto: arhiva Auto.blog.rs

Pogledajte još i: