Citroen na Sajmu automobila u Beogradu

Na ovogodišnjem Sajmu automobila kompanija Vitro Group Inc. premijerno predstavlja dva modela uz obilje prijatnih iznenadjenja za kupce. Svakako da će najviše pažnje privući najnoviji model francuskog proizvodjača Citroen C-Elysee, vozilo posebno osmišljeno da dugo godina služi svoje vlasnike na tržištima gde putna mreža, kvalitet goriva i uslovi eksploatacije nisu kao u zemljama Zapadne Evrope. Pored njega, premijerno je na našem tržištu prikazan i najlepši Citroen, model DS5, koji je svakako jedan od najpoželjnijih na Sajmu automobila.

Na štandu Citroena mogu da se vide gotovo svi trenutno aktuelni modeli. Odlukom čelnih ljudi Citroena restilizovani model C3, prelepi DS3 Cabrio i Tehnospace koncept, koji najavljuje skorašnji dolazak potpuno novog modela C4 Picasso, Citroen će na našem tržištu predstavi tokom sledećih meseci. Model C3 je aktuelni pobednik u izboru najboljeg automobila godine na poslednjem sajmu održanom u Beogradu, a na ovogodišnjoj smotri pojavljuje se sa novim motorima, koji su, slično kao i kod modela C1, izdržljiviji, ekonomičniji i manji zagadjivači naše okoline.

Svakako da će veliku pažnji posetilaca i kupaca privući osvedočeni ljubimac, porodični Citroen C4, koji praktično ovog proleća počinje ozbiljniji prodor na naše tržište. Atraktivno izvajane linije, izuzetan kvalitet izrade, niz originalnih i i ekskluzivnih karakteristika, kao i sjajna paleta motora izdvajaju novi C4 kao auto koji prosto zraci pozitivnom energijom.

Ništa manje zavodljiv je i Citroen C5, limuzina čiji kupci već prvog dana dolaze sa jasno izraženom željom da ubuduće uživaju u svim čarima ovog gospodskog lepotana.

Za velike porodice tu je superpraktični model C4 Picasso sa novom paletom ekonomičnijih motora.

Premijum DS linija je ukras Citroen štanda ove godine. Pred kupcima su tri modela DS3, DS4 i DS5 koji svojim vrhunskim izgledom i izuzetnim karakteristikama ostvaruju sve želje najzahtevnijih kupaca.

Premijerno pojavljivanje modela DS5 u Hybrid verziji tehnološki predstavlja vrhunac ovogodišnjeg predstavljanja vozila u našoj zemlji. 

Ali ono što će najviše interesovati kupce je pojava nestrpljivo očekivanog modela C-Elysee kojim Citroen odgovara konkurenciji na najefektniji mogući način. Izgled, izdržljivost, konfor, motoristika i opšti osećaj zadovoljstva su kod ovog modela potpuno jedinstveni. Karoserija je harmonična i prijatna za oko i donosi osećaj robusnog vozila, zajedno sa širokim rasponom točkova i snažnim linijama.

U unutrašnjosti vozila vlada elegantni dizajn od materijala koji su odabrani da budu atraktivni, izdržljivi i laki za održavanje. Isporučuje se sa novim VTi 72 bezinskim motorom koji je specijalno dizajniran da optimizuje sve performance u posebno teškim uslovima eksploatacije.

Pored ovog, dostupan je i jači motor VTi 115 sa manuelnim ili automatskim menjačem, kao i dizel agregat HDi 92 uz potrošnju od svega 4,1l/100km. 

Kompanija Vitro Group Inc. obezbedila je veoma primamljive uslove kupovine za sve modele Citroen vozila. Naime, u saradnji sa generalnim sponzorom Sajma, kako ove, tako i narednih godina, kompanijom DDOR iz Novog Sada, vozila je moguće nabaviti na lizing uz veoma niske kamate. Za tri odabrana modela: C-Elysee, C4 i DS3 omogućena je kupovina uz učešće od svega 5%, uz najniže kamate od svega 4,99%. Pored toga posebno iznenadjenje je dobijanje na poklon  besplatnog kasko osiguranja, a za deset najbržih kupaca spremno je izuzetno iznenadjenje – gratis letovanje od 10 dana na jednom od grčkih ostrva za dve osobe.  

Pored ove fantastične ponude, uslovi nabavke i ostalih sajamskih modela su veoma povoljni sa samo 5% učešća, 5,99% kamate i besplatnim kasko osiguranjem. Pored ovoga, za kupce premijum modela DS4, DS5 i C5 pripremljena su veoma posebna iznenadjenja i povoljnosti.

Pored svega navedenog, za kupce koji žele da vozila odmah uplate u celosti obezbedjeni su popusti, koji se kreću do čak 8%, uz razna poklon iznenadjenja. Ni tu nije kraj povoljnim vestima koje vas čekaju, pa je više nego dovoljno razloga da Citroen vozila budu u fokusu razmišljanja svih koji se spremaju da sebe na ovogodišnjem Sajmu automobila obraduju novim ljubimcem.

Štand Citroena na Sajmu automobila nalazi se na centralnom mestu u areni Hale 1 Beogradskog sajma. 

Za sve dodatne informacije pogledajte sajt www.vitrogroup.rs ili pozovite na telefon 011/35-38-555.

VITRO GROUP INC Marketing

Foto: Vladimir Mitić - Autoblog.rs

Pogledajte još i: