Citroen osvežio zvanični web portal u Srbiji

Prateći najnovije trendove u auto industriji, CITROËN po običaju ide korak napred, pa je  ulepšao svoj sajt www.citroen.rs i olakšao ga za korišćenje svim zainteresovanim posetiocima.

Naslovna strana dobila je osvežen izgled, pa je pretraga putničkih i komercijalnih vozila, akcija, servisa, novosti, prodajnih mesta ili zakazivanje test vožnje i dobijanje brošura i cenovnika postalo transparentnije i jednostavnije.

Podsetimo da CITROËN ima konstantan rast prodaje putničkog i komercijalnog programa na našem tržištu, nudeći veoma konkurentne cene i uslove nabavke za vozila. Pored toga servisiranje vozila u zvaničnim servisima ili nabavka originalnih rezervnih delova po veoma pristupačnim cenama i uz česte akcijske ponude postao je sinonim sigurnosti za sve vozače CITROËN vozila u našoj zemlji.

Salon uvoznika Avtonova KAB nalazi se u Radničkoj 22, a saloni dilerske mreže u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku i Bačkoj Topoli gde takođe može da se pogleda ponuda putničkog i komercijalnog programa, da se zakaže servisiranje ili obavi nabavka originalnih rezervnih delova.

PR saopštenje – Avtonova KAB

Pogledajte još i: