Citroen popusti za srećne jesenje dane

Iz kompanije Avtonova KAB, ekskluzivnog uvoznika CITROËN vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore, stižu lepe vesti koje će doneti dodatne uštede kupcima najtraženijih vozila francuskog proizvođača.

S prvim danima jeseni, počinje akcija za modele CITROËN-a C4 i C-Elysée. Vozila koja su već pronašla put do vozača koji cene dizajn, bezbednost, udobnost, kvalitet izrade i štedljivu vožnju ponuđena su po promotivnoj ceni do isteka zaliha.

Vredna pažnje je svakako informacija da su akcijski modeli novi u ponudi, opremljeni Euro 6 motorima nove generacije PureTech, koji su dobili prestižnu svetsku nagradu za kvalitet INTERNATIONAL ENGINE OF THE YEAR 2015.

CITROËN C4 svojim voznim karakteristikama i dizajnom u vrhu je interesovanja naših vozača. Opremljen je izvanrednim benzinskim Euro 6 Pure Tech motorom od 110 KS i paketom opreme Live. Uz ovaj model stiže kompletan paket bezbednosti na putu, vazdušni jastuci i zavese, klima uređaj, pomoć pri kretanju na uzbrdici, svetla za maglu sa bočnim osvetljenjem, muzički uređaj, kao i elektro paket, dakle sve što obezbeđuje vrhunsko uživanje za putnike u vozilu. Cena ovog modela je veoma povoljna i iznosi svega 12.990 evra.

CITROËN C-Elysée menja ustaljeno mišljenje da moderan, robustan i kvalitetan automobil mora mnogo i da košta. U njega se ugrađuju motori najnovije generacije koji obezbeđuju sigurnu vožnju uz minimalne troškove. Confort paket opreme odrazumeva vrhunsku elektro i bezbednosnu opremu, klima uređaj, muzički uređaj, kao i spoljne ručice, retrovizore i branike u boji karoserije. Uz velika i udobna sedišta i gepek porodičnih dimenzija model C-Elysée se nameće kao lider usvom segmentu. Sigurno da akcijska cena od 10.890 evra, uzimajući u obzir šta sve ona podrazumeva, ovaj model čini veoma atraktivnim.

Ponudu kompletiraju veoma povoljni uslovi finansiranja koje obezbeđuje Findomestic banka, kao i specijalne pogodnosti prilikom kasko osiguranja vozila kod osiguravajuće kuće DDOR.

Za više informacija posetite sajt www.citroen.rs i Facebook stranicu https://www.facebook.com/Citroen.Srbija, ili dođite u CITROËN centar koji se nalazi u Radničkoj 22, prekoputa Ade, gde možete da izvršite procenu zamene vozila „staro za novo“ ili da zakažete probnu vožnju.

PR saopštenje - Avtonova KAB

Pogledajte još i: