Citroen sprema sajamski nastup za najprobirljivije

Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu kompanija Avtonova KAB, ekskluzivni uvoznik Citroen vozila u nasoj zemlji priprema pregršt noviteta i sjajne uslove prodaje. Putnički program biće izložen u Hali 1, a komercijalni u Hali 4. Na ukupno 720 kvadrata očekuje nas ukupno 6 noviteta, pa krenimo redom.

Svakako da je najveća zvezda sajamskog nastupa novi C3. Već na prvi pogled se zapaža jedinstveni izgled novog C3. On je pristupačan model srednje klase, namenjen kupcima sa stilom. Spolja, novi C3 može da ima dvobojnu karoseriju u 9 boja i sa 3 boje krova, koje prate obojeni detalji. U  unutrašnjosti su dostupna 4 nivoa opreme, kako bi svako mogao da izabere onu koja mu odgovara. Efikasnost novog C3 se odražava i u gami snažnih i ekonomičnih motora: benzinskih PureTech i dizel BlueHDi, i u automatskom menjaču najnovije generacije EAT6.

Pored aktuelnog modela C-Elysée na štandu Citroën-a premijerno će biti prikazan i restilizovani novi C-Elysée koji je upravo ovog meseca imao svetsku premijeru. Restilizovan je i novi C4 Picasso,a premijerno će biti prikazana i verzija modela C4 Cactus pod nazivom Rip Curl. Uz novitete, biće izloženi i već omiljeni C1 i C4, pa je izbor pravog modela uživanje za svakog kupca.

Na štandu komercijalnih vozila bice dva noviteta. Prvi je SpaceTourer, kojim Citroën upotpunjuje svoju ponudu i potvrđuje sposobnost da se, u segmentu monovolumena popne u višu klasu. Njegova furgon verzija je novi Citroën Jumpy koji je opremljen tehnološkim inovacijama i opremom posvećenom putničkom komforu i sigurnosti. Prilagodljivost Citroën Jumpy-a je dizajnirana kako bi privukla rastuće i sve zahtevnije tržište.

Pored ova dva noviteta, na štandu komercijalnih vozila bice veoma atraktivni modeli C3 VAN i C4 Business, kao i Berlingo u verzijama Business i Furgon i najtraženiji dostavni model Jumper.

Širok spektar atraktivnih Citroën-a prati fantastična finansijska ponuda. Cene su uz sajamske popuste, a uslovi finansiranja više nego pristupačni. Najatraktivnija ponuda je za novi C3. Navešćemo primer modela Live PureTech 82 BVM, koji ima cenu 9.890 evra. Za kredit od 60 meseci potrebno je učešće od 4.890 evra, a kreditirani iznos je 5.000 evra, uz mesečnu ratu od 83,33 evra i bez bilo kakvih drugih troškova.

Kupci koji se odluče za kupovinu na lizing mogu da iskoriste odlične uslove koji podrazumevaju fiksnu kamatu za ceo period otplate od samo 0,99% za putnička i 1,95% za dostavna vozila i poklon karticu na 10.000 dinara za kupovinu u zemlji, inostranstvu ili putem interneta.

Ovu, i finansijske ponude za sve ostale modele, zainteresovani mogu detaljno da pregledaju na sajtu uvoznika http://www.citroen.rs/ponude/ gde se nalaze i sve ostale aktuelne informacije. Tokom sajamskih dana biće dostupna i test vozila najtraženijih modela za sve zainteresovane, pa Citroën potpuno spremno dočekuje sajamsku manifestaciju.

PR saopštenje - Avtonova KAB

Pogledajte još i: