Citroën C3 Aircross na sajmu u Novom Sadu, cene u Srbiji startuju od 14.490 evra

Od srede 25. do nedelje 29. oktobra na Novosadskom sajmu u Hali 1 biće izložena najnovija gama Citroën vozila putničkog i dostavnog programa. Svakako da će najveća atrakcija za kupce biti srpska premijera novog modela C3 Aircross, samo mesec dana nakon svetske premijere na sajmu u Frankfurtu.

Citroënova ofanziva na tržištu terenskih vozila se zahuktava u 2017. godini, a novi kompaktni SUV C3 Aircross sprema se da osvoji ovaj trenutno najatraktivniji segment. Razlikuje se svojim jedinstvenim izgledom i nudi mogućnost personalizacije bez premca. U unutrašnjosti pruža komfor proistekao iz programa Citroën Advanced Comfort® koji je, naročito, u službi prostranosti i osvetljenosti. Potpuno savremen, novi C3 Aircross je povezan sa internetom i nudi sve tehnologije koje olakšavaju život i u gradu i na otvorenom putu. Jednom rečju, terensko vozilo koje poziva klijente, naviknute na stil, udobnost i avanturu, da dožive nove iskustvo.

Pored premijere novog modela C3 Aircross, kompanija Tago Car diler vozila Citroën na teritoriji Vojvodine, izlaže kompletnu gamu Citroën vozila, pa će posetioci moći da vide i trenutno najveći hit u B segmentu, novi model C3 i novi C-Elysse, koji je takođe ove godine stigao u našu zemlju. Pažnju će svakako privući i gama C4 vozila, gde će uz bazni model C4 moći da se pogledaju i C4 Cactus i porodični C4 Picasso, koji uz uvek atraktivni Berlingo zaokružuju izlagačku ponudu putničkog programa.

Kompanija Tago Car omogućava i pravnim licima nabavku vozila i to po specijalnim uslovima. Citroën rešava na najbolji način zahteve svojih kupaca kojima su potrebna komercijalna vozila, sa odličnim motorima, sjajnom opremom i nesvakidašnje dobrom cenom. Na izložbenom prostoru ispred hale moći će da se vidi dostavni Citroën program, od najmanjeg novog C3 sa 4 sedišta, preko C4 i Berlinga sa 5 sedišta do furgona Berlingo, Jumpy i Jumper sa različitim veličinama tovarnog prostora.

Uz sjajan izbor vozila, kupcima će biti omogućeni i veoma atraktivni modeli finasiranja sa kamatom od 0% za kredit i svega 0,99% za lizing.

Pozivano sve zainteresovane da dođu na štand Tago Car- Citroën u Hali 1 i odaberu vozilo po svojoj meri. Dodatne informacije mogu se dobiti putem sajtawww.citroen.rs

Citroën C3 Aircross – Novi SUV za sve terene

Citroënova ofanziva na tržištu terenskih vozila se zahuktava u 2017. godini, a novi kompaktni SUV C3 Aircross osvoja ovaj atraktivni segment. Citroën C3 Aircross se razlikuje svojim jedinstvenim izgledom i nudi mogućnost personalizacije bez premca.

U unutrašnjosti pruža komfor proistekao iz programa Citroën Advanced Comfort® koji je u službi prostranosti i osvetljenosti. Potpuno savremen, novi C3 Aircross je povezan sa internetom i nudi sve tehnologije koje olakšavaju život i u gradu i na otvorenom putu. Jednom rečju, terensko vozilo koje poziva kupce, naviknute na stil, udobnost i avanturu, da dožive novo iskustvo.

Novi Citroën C3 Aircross SUV je dug 4,15m. Ima sve atribute snažnog SUV-a: povišeni klirens, podignuti položaj vozača, prednji i zadnji spojler, velike točkove i proširena krila. C3 Aircross se, naročito, razlikuje, svojom neverovatnom mogućnošću personalizacije, 90 kombinacija spolja i 5 potpuno različitih unutrašnjih uređenja.

Novi C3 Aircross je SUV koji dodatno nudi široka i udobna sedišta, najvišu visinu od poda do krova, veliki prostor za noge, kliznu klupu iz 2 nezavisna dela, mogućnost spuštanja suvozačevog sedišta za tovar dug 2,40 metara i izuzetnu zapreminu prtljažnika od 410 litara, a uz pomeranje zadnje klupe do čitavih 520 litara. C3 Aircross ima velike pregrade, među kojima je i deo na centralnoj konzoli za bežično punjenje Smartphone-a, a takođe nudi i kompletnu gamu sistema za pomoć u vožnji, poput « head-up » displeja koji se podiže prilikom pokretanja vozila.

Na prednjoj strani, novi C3 Aircross ima sportski klasični potpis Citroena sa dvostrukim svetlima. Gornji deo se sastoji od LED dnevnih svetala dok je donji deo rezervisan za glavna prednja svetla sa maglenkama. Na zadnjoj strani pozadinska svetla sa efektom 3D i impozantni zadnji branik potvrđuju SUV duh.

Još jedna posebna karakteristika dizajna novog Citroen C3 Aircross-a je način na koji se može prilagoditi kako bi se podudarao sa ličnostima kupaca. Svaka osoba može da izabere boju krova koju kombinuje sa 4 Color Pack dodataka koji se odnose na krovne nosače, okvire oko prednjih svetala, kućišta retrovizora i središnje delove felni. Mogu biti u narandzastoj, crnoj ili beloj boji. Takođe, kupci imaju mogućnost da biraju između nekoliko dizajna stilskih 16-inčnih felni ili 17-inčnih aluminijumskih felni sa dijamantskim efektom.

Zahvaljujući Grip Control® i Hill Assist Descent sistemima, novi Citroen C3 Aircross je dominantan na svim terenima. Idealan je i za ljubitelje urbanih avanturističkih vožnji i ljubitelje sporta, rekreacije i aktivnosti na otvorenom. Hill Assist Descent funkcija održava automobil sa smanjenom brzinom čak i na strmim nagibima.

Tehnologiju i avanturističku prirodu novog modela naglašava i široki spektar štedljivih i efikasnih motora iz najnovije generacije. C3 Aircross se izrađuje sa motorima PureTech opremljenim najnovijim tehnologijama za povećanu brzinu i kontrolisanu potrošnju goriva i emisije štetnih gasova. Dostupan je u verziji sa PureTech 110 motorom sa ručnim i automatskim menjačem i PureTech 82 sa ručnim menjačem. Novi Citroen C3 Aircross pokreću i dva dizel agregata, BlueHDi120 sa 6-stepenim manuelnim menjačem i BlueHDi 100.

C3 Aircross ima zastakljenu krovnu površinu i nudi putnicima širok pogled na nebo sa otvorenim i potpuno panoramskim staklenim krovom. Svetlo kabine se takođe može podesiti pomoću štitnika od sunca na zadnjim sedištima.

Novi Citroen C3 Aircross opremljen je i intuitivnim tehnologijama koje služe za lakše i sigurnije putovanje kao što su: Sistem za pristup i pokretanje vozila bez ključa, kamera za vožnju unazad koja pokazuje pogled na okolinu od 180 °, Park Assistent aktivan sistem pomoći pri parkiranju, aktivna sigurnosna kočnica sa zvučnim i vizuelnim upozorenjem kako bi se smanjio rizik od frontalnog udara, sistem za upozorenje o napuštanju trake, sistem prepoznavanja ograničenja brzine, inteligentna svetla za bezbedniju vožnju noću, 7-inčni ekran osetljiv na dodir, bežično punjenje za Smartphone sa posebnim priključnim prostorom, Mirror Screen funkcija sa kojom vozači uživaju u multimedijalnom sadržaju i aplikacijama svojih pametnih telefona ili CITROEN 3D navigacija sa prepoznavanjem glasa. 

U našoj zemlji prodaja upravo počinje sa početnom cenom od 14.490 evra za srednji paket opreme.

Dodatne informacije mogu se dobiti putem sajta www.citroen.rs.

PR saopštenje – Avtonova KAB

Pogledajte još i: