Dacia na sajmu BG Car Show

Dacia svojim kupcima uvek daje više, pa tako je i ove godine za sve one koji se odluče za kupovinu bilo kog Dacia modela u toku sajamskog meseca, pripremila specijalnu ponudu.

Ta ponuda obuhvata:

- 1 osnovni servis

- 5 godina garancije

- Plaćanje u tri godišnje rate

Dacia ima obnovljenu gamu vozila koju prikazuje na ovogodišnjem BG Car Showu, a zvezda štanda je novi Duster, koji je premijerno prikazan široj publici. Novi Duster, kultni model iz porodice Dacia, krasi sasvim novi dizajn spolja i iznutra, obogaćen je novim sistemima za pomoć u vožnji i novom opremom, ima terenske sposobnosti pravog SUV-a, a i dalje se ističe neverovatno konkurentnom cenom.

Novi Dacia Duster startuje sa cenom od 11.990€ u verziji Essential 1.6Sce, ali bi u ponudi izdvojili bogato opremljenu verziju Duster Prestige 1.6 Sce 115 sa cenom od 13.940€ , koja podrazumeva automatski klima uredjaj, multimedijalni uredjaj sa navigacijom , SUV obloge prednjeg i zadnjeg branika i hands-free karticu.dacia duster

Modeli Sandero, Logan i Logan MCV dolaze u osnovnom paketu Ambiance, koji podrazumeva opremu u vidu klima uređaja, elektro paketa, LED dnevnih svetala, a specijalno će za vreme sajamske akcije kupci moći da računaju i na Radio CD MP3 uređaj sa bluetoothom koji će za ovu priliku biti uključen u osnovni paket

Cene po modelima su sledeće: Sandero za 8.100€, Logan za 8.360€ i Logan MCV za 8.910€.

Po prvi put Dacia finansiranje nudi mogućnost plaćanja vozila u tri godišnje rate sa kamatnom stopom od 1,99%.

Za kupce kojima više odgovara mesečno plaćanje pripremljen je kredit sa kamatnom stopom od 1,99%  na period do 60 meseci. Takodje su kupcima nudi mogućnost  „Mikro“ kredita i lizinga sa kamatnom stopom od 0% na period do 36 meseci, kao i dinarski kredit sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.

PR saopštenje Dacia

Foto: Polovniautomobili.com

Novi Dacia Duster za Gorsku službu spasavanja

Dacia Srbija i Gorska služba spasavanja na DDOR BG CAR SHOW 06 nastavili su svoje šestogodišnje uspešno partnerstvo. Zahvaljujući donaciji Renault Nissan Srbija, vozni park Gorske službe spasavanja Srbije bogatiji je za još jedno terensko vozilo marke Dacia Duster. Marku Čaliji, načelniku GSS Srbije, ključeve novog Dacia Duster-a na Sajmu automobila predao je Milan Belin, generalni direktor Renault-Nissan Srbija.

Od 2012. godine Gorska služba spasavanja u spasilačkim akcijama, u kojima je nužno potreban okretan, efikasan, lako upravljiv i pouzdan četvorotočkaš koji će olakšati prevoz na teško dostupnim područjima, koristi odlične Duster-e.

– Dacia je već šest godina zaista ponosni pokrovitelj Gorskoj službi spasavanja u Srbiji. Automobil koji im sada poklanjamo je šesnaesti, a do kraja godine uručićemo im ključeve još dva ovakva automobila. GSSS je služba koju svi zajedno treba da podržimo jer nema izvore finansiranja a puno znači u situacijama u kojima su ugroženi ljudski životi, rekao je Milan Belin, generalni direktor Renault-Nissan Srbija.

Marko Čalija, načelnik GSSS, zahvalio se na podršci i na dobijenom vozilu. Uz napomenu da to više nije samo podrška, već partnerstvo u sistemu spasavanja u Srbiji, načelnik GSSS je rekao da su u početku bili skeptični, jer nisu znali kako će se na nepristupačnim terenima pokazati ovaj, u tom trenutku novi automobil na tržištu. Međutim, već posle prvih akcija pokazao se kao odličan izbor – sa Duster-om se može bezbedno doći do mesta za koja su i profesionalci mislili da im se uopšte ne može prići vozilom. Novi tehnološki sistemi u Duster-u znatno olakšavaju mnoge akcije i izvršavanje.

Izvor: Sajam.rs

Pogledajte još i: