Dacia sajamski uslovi

Dacia svojim kupcima uvek daje više, pa tako je i ove godine za sve one koji se odluče za kupovinu bilo kog Dacia modela u toku sajamskog meseca, pripremila specijalnu ponudu.

Ponuda obuhvata:

- 1 osnovni servis

- 5 godina garancije

- Plaćanje u tri godišnje rate

Dacia ima obnovljenu gamu vozila koju će prikazati na ovogodišnjem BG Car Show, a zvezda štanda će biti model Novi Duster, koji će premijerno biti prikazan široj publici. Novi Duster, kultni model iz porodice Dacia, krasi sasvim novi dizajn spolja i iznutra, obogaćen je novim sistemima za pomoć u vožnji i novom opremom, ima terenske sposobnosti pravog SUV-a, a i dalje se ističe neverovatno konkurentnom cenom.

Novi Dacia Duster startuje sa cenom od 11.990€ u verziji Essential 1.6Sce, ali bi u ponudi izdvojili bogato opremljenu verziju Duster Prestige 1.6 Sce 115 sa cenom od 13.940€, koja podrazumeva automatski klima uredjaj, multimedijalni uredjaj sa navigacijom, SUV obloge prednjeg i zadnjeg branika i hands-free karticu.

Modeli Sandero, Logan i Logan MCV dolaze u osnovnom paketu Ambiance, koji podrazumeva opremu u vidu Klima uređaja, Elektro paketa, LED dnevnih svetala, a specijalno će za vreme sajamske akcije kupci moći da računaju i na Radio CD MP3 uređaj sa bluetoothom koji će za ovu priliku biti uključen u osnovni paket

Cene po modelima su sledeće: Sandero za 8.100€, Logan za 8.360€ i Logan MCV za 8.910€.

Po prvi put Dacia finansiranje nudi mogućnost plaćanja vozila u tri godišnje rate sa kamatnom stopom od 1,99%.

Za kupce kojima više odgovara mesečno plaćanje pripremljen je kredit sa kamatnom stopom od 1,99%  na period do 60 meseci. Takodje su kupcima nudi mogućnost „Mikro“ kredita i lizinga sa kamatnom stopom od 0% na period do 36 meseci, kao i dinarski kredit sa fixnom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.

PR saopštenje

Pogledajte još i: