Dan korišćenih vozila u salonu BMW-a

1000€ bonusa za kupovinu novog vozila u Delta Motorsu

Delta Motors je 27.06.2015. u terminu od 10-14h u svom prodajno-servisnom centru BMW salona u Beogradu u Radničkoj 8, upriličio za sve poštovaoce Dan korišćenih vozila i tom prilikom upoznao svoje klijente kao i predstavnike medija sa svim benefitima letnje akcijske ponude zamene vozila po sistemu staro za novo, pod nazivom „1000€ bonusa za kupovinu novog vozila“.

Na samom događaju svi gosti su bili u prilici da se upoznaju sa informacijama vezanim za kupovinu novog vozila i modelima koje obuhvata ova akcija, kao i da kroz TEST vožnje oprobaju brojne benefite koje nude BMW i MINI automobili. Prodajno-servisni tim Delta Motors-a je vršio pregled korišćenih automobila, a svi klijenti koju su se tog dana odlučili za kupovinu novog automobila po sistemu zamene staro za novo-ostvarili su pravo na dodatni bonus u iznosu 1000€.

Takodje, u saradnji sa BMW Financial Services obezbeđene su i specijalne pogodnosti za kupovinu novih vozila na lizing koju izmedju ostalog donose: stimulativne uslove finansiranja i najmanje rate ikada za nova vozila iz ponude sto ilustruju kalkulacije: za BMW Serije 1 – već od 222€ mesečno, BMW Serije 3 - već od 333€ mesečno, ali i MINI ONE već od 199 € mesečno.

Klijentima je predočena i ponuda sertifikovanih korišćenih BMW vozila sa ispitanom hronologijom servisne istorije koja pripadaju kategorizaciji BMW Premium Selection i pokrivena su jednogodišnjom garancijom koja je važeća u narednih 20.000 km.

Objedinjeni benefiti koji su predočeni na manifestaciji Dan korišćenih vozila u BMW salonu su privukili pažnju i odziv posetilaca što je opredelio prodajni tim Delta Motors-a da akciju pod nazivom 1000€ bonusa za kupovinu novog vozila“ proširi i u nastupajućem letnjem periodu sa važenjem do 31. avgusta 2015. i na taj način kompletnu ponudu svim poštovaocima svojih brendova omogući i predoči pod premium uslovima.

Marketing Delta Motors

Pogledajte još i: