Dan otvorenih vrata u AK Mikom

Izlaganje Mercedes-Benz E-Klase

Autokuća Mikom, ovlašćeni diler i servisni centar Mercedes-Benz vozila iz Novog Sada predstaviće putnički i dostavni program petak 27. i subotu 28. maja tokom dana otvorenih vrata u salonu na Temerinskom putu uz druženje sa kupcima, gostima i medijima. Ovom prilikom posetioci će ima priliku da upoznaju novu generaciju Mercedes-Benz E-Klase.

Tokom najave događaja Jadranka Furdulović, menadžera prodaje AK Mikom posebno je istakla: „Ove godine AK Mikom obeležava 18 godina uspešnog poslovanja i ovom prilikom sa ponosom predstavljamo potpuno novu Mercedes-Benz E-Klasu. E-Klasa je uvek bila izuzetno popularan auto, tako da očekujem da će i novi model sa svim svojim kvalitetima i inovacijama da bude još uspešniji od prethodne generacije i da će da pridobije još veći broj kupaca. Ovaj model koji sa svojom 10 generacijom nastavlja uspešnu tradiciju da sa svakom novom generacijom redefiniše standarde u segmentu. Sigurna sam da će kupci nove E-Klase uživati u izuzetnom nivou udobnosti i luksuza.“

Pored premijera, gosti će imati priliku da testiraju kompletnu gamu Mercedes-Benz putničkih vozila. Posebnu pažnju pored nove E-Klase svakako će privući i nova C-Klasa Coupe. Posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa kompaktnim Mercedes-Benz vozilima, A-Klasom, B-Klasom, CLA i GLA. Ljubitelji Mercedes-Benz limuzina u prilici su da isprobaju C-Klasu, vodeći automobil u premijum srednjoj klasi. Ljubitelji terenaca imaju priliku da vide modele GLA, GLC i GLE. Potpuno novi član SUV porodice je GLC novi SUV srednje klase, koji se od svog prethodnika, modela GLK, udaljio ne samo u smislu izgleda, već i po unapređenim terenskim sposobnostima i novim tehnologijama.

Sva vozila su dostupna za testiranje tokom dana otvorenih vrata, a nakon testa klijenti su u prilici da dobiju sve informacije i pregled aktuelnih ponuda za Mercedes-Benz vozila, mogućnosti za otkup njihovog vozila i opcije od strane stručnog tima AK Mikom. Za sva vozila spremljeni su atraktivni uslovi finansiranja.

PR saopštenje

Pogledajte još i: