Delta Motors: Specijalna ponuda za BMW modele serije 3 i X3

Delta Motors je pripremio niz pogodnosti za seriju 3, najprodavaniji BMW model svih vremena i model X3 uz koji je uživanje zagarantovano bilo da je u pitanju gradska vožnja ili dugo putovanje.

Specijalna ponuda podrazumeva 5 benefita pri kupovini: do 5.000 eurauštede, 5 godina besplatnog redovnog servisa, kao i 5 godina BMW Mobility

– pomoći na putu. Pored toga, obezbeđeno je 5 godina garancije ili 200.000 pređenih kilometara, odnosno, produžena garancija koja kupcima omogućava servisiranje vozila i posle isteka redovnog garantnog roka od 2 godine.

Takođe, u saradnji sa BMW Financial Services obezbeđena je subvencionisana kamatana stopa od 2,99% za kupovinu ovih modela na lizing.Pored specijalnih uslova za kupovinu ovih modela, zainteresovanim klijentima je omogućeno da dođu do novih BMW automobila putem zamene vozila po principu „staro za novo“ u okviru BMW Premium Selection programa, koji nudi stimulativne uslove otkupa vozila.

Delta Motors: Specijalna ponuda za BMW modele serije 3 i X3

 

BMW modeli serije 3 i X3 su dostupni za test vožnju u BMW prodajnim salonima. Za više informacija o specijalnoj ponudi pozovite broj telefona 011/353 9959 ili posetite stranicuwww.bmw.rs

 

PR

Pogledajte još i: