Dodatna sajamska pogodnost VB Leasinga

Svi koji u subotu, 30. marta, na Sajmu automobila budu podneli zahtev za nabavku vozila putem finansijskog lizinga kod kompanije VB Leasing, pored mogućnosti da napune rezervoar i da izberu tip kamate, između fiksne ili varijabilne, neće platiti troškove obrade.

VB Leasing ne prestaje da iznenađuje posetioce 51. Salona automobila svojom ovogodišnjom ponudom. Osim Anastasije Buđić koja je radila kalkulacije zainteresovanim posetiocima, sajamska ponuda ove lizing kuće obuhvata odobrenja zahteva od samo 6 sati, konkurentne kamatne stope za BMW, MINI i hibridne modele, kao i mogućnosti dodatnog smanjenja rate uz finansiranje sa ostatkom vrednosti.

– Mi ne prodajemo automobile, već omogućavamo da ih vozite po vrlo konkurentnim uslovima. To što do isteka ugovora niste formalni vlasnici omogućava nižu kamatu i manju ratu od one koju biste inače plaćali. Po isteku ugovora automobil postaje i pravno vaš“, istakao je Christoph Leitner (Kristof Lajtner), direktor kompanije VB Leasing, jedne od učesnika na ovogodišnjem Sajmu.

VB Leasing podseća i da kompanijske novosti zainteresovani mogu da prate na stranici www.facebook.com/vblstoresrbija, a uvek svežu ponudu vozila vraćenih sa lizinga i putem sajta www.vblstore.rs. Reč je o vozilima proverenog porekla koja je moguće kupiti za gotovinu, kreditom neke od banaka ili jednostavno opet koristiti putem finansijskog lizinga, nakon čijeg regularnog isteka prelaze u vlasništvo korisnika lizinga.

PR VB Leasing

Pogledajte još i: