Ekskluzivno pravo zastupanja Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju dobila kompanija Bavaria Motors

U Beogradu će 1. avgusta ove godine početi sa radom najmoderniji prodajno-servisni centar u Istočnoj Evropi i jedini ovlašćeni servis u Srbiji za Jaguar i Land Rover (JLR) vozila.

Ekskluzivno pravo zastupanja kao i izgradnje prodajno-servisnog centra Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju dobila je kompanija Bavaria Motors, nakon višegodišnjeg iskustva u automobilskoj industriji i radu sa premijum automobilskim brendovima. Kao ekskluzivni zastupnik ovih vozila, na tržištu će nastupati pod imenom British Motors.

U izgradnju i opremanje British Motors JLR (Jaguar i Land Rover) centra uloženo je više od 7 miliona evra i u njemu će vlasnicima i kupcima ovih vozila biti omogućena premijum profesionalna usluga po najsavremenijim svetskim standarima. U British Motors centru radiće 50 zaposlenih koji su prošli strogu selekciju, a svoja znanja dodatno usavršavaju u Velikoj Britaniji i u ostalim JLR trening centrima.

U okviru British Motors JLR centra koji se nalazi u Beogradu, na adresi Zrenjaninski put 11, na samo dva kilometra od centra grada, svi potencijalni kupci će imati priliku da se na najbolji način upoznaju sa Jaguar i Land Rover vozilima kroz test vožnje i savete profesionalaca.

„S velikim zadovoljstvom najavljujem da će samo ove godine, u novootvoreni JLR centar u Beogradu stići tri potpuno nova modela Jaguar i Land Rover. Nastojaćemo da klijentima uvek obezbedimo najuzbudljiviju i najnoviju ponudu na tržištu u odnosu na ostale proizvođače automobila“ – rekao je Ostoja Mijailović generalni direktor British Motors JLR centra.

PR saopštenje

Pogledajte još i: