FCA Srbija: Noć u kojoj je sve moguće

Kompanija FCA Srbija već treću godinu zaredom organizuje događaj komercijalnog karaktera pod nazivom The Night of Miracles (Noć čuda). Tokom ovog događaja svi ovlašćeni prodajni saloni kompanije FCA Srbija, neprekidno rade 25 časova i potencijalnim kupcima nude automobile iz game Fiat, Alfa Romeo i Jeep po najpovoljnijim uslovima koji važe samo tokom  trajanja događaja.

Osim više nego atraktivne komercijalne ponude, svi posetioci će biti u prilici da se neposrednije upoznaju sa modelima, ali i novitetima koji će biti predstavljeni tokom Noći čuda, a to su :

-          Nova specijalna serija modela Fiat 500 “Collezione”

-          Potpuno novi Tipo sedan modelne godine 2018., sa specijalno kreiranim nivoom opreme za potrebe našeg tržišta pod nazivom “Family pack”.

Budući da se ova “Noć čuda” dešava neposredno po otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu i dan pre utakmice reprezentacije Srbije, potrudićemo se da u svimprodajnim salonima napravimo pravu fudbalsko - karnevalsku atmosferu, uvereni da će poseta našim prodajnim mestima biti nezaboravna. Posetioci će imati priliku da učestvuju u turniru u stonom fudbalu, da prate fudbalske utakmice tokom svetskog prvenstva i provedu vreme u salonima na nekonvencionalan način.

Mi verujemo da su čuda moguća i zato pozivamo sve da nam se pridruže u ovogodišnjoj “Noći čuda” 15. i 16. juna u svim našim prodajnim salonima!

Više o samoj komercijalnoj ponudi kao i spisak dilera možete pronaći nawww.fiatsrbija.rs

PR saopštenje – FCA Srbija

Pogledajte još i: