Ford Transit Courier s popustom od 1.670 evra

Preduzećima i preduzetnicima kojima je potreban ekonomičan, komforan i lako upravljiv ven s manirima modernih automobila, Grand Motors, ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser Ford automobila i lakih komercijalnih vozila i mreža ovlašćenih prodajno-servisnih partnera u Srbiji, nude Ford Transit Courier s popustom većim od 13 odsto.

Za isporuku je odmah spremna verzija 1.5 TDCi sa četvorocilindarskim dizel motorom od 1.499 cm3, snage 55 kW/75 KS, s maksimalnim obrtnim momentom od 190 Nm i paketom opreme Ambiente, koja košta 10.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti, bez PDV-a (on je inače za vozila ove vrste povratna „stavka“).

„U poslovnoj praksi u našoj i okolnim državama uobičajeno je da se u širenje ili obnovu voznog parka intenzivnije investira u poslednjem kvartalu kalendarske godine, pa smo, shodno takvim navikama, odlučili da akcijsku cenu ovog modela dodatno snizimo i Transit Courier maksimalno približimo potencijalnim kupcima“, kaže rukovodilac prodaje Ford vozila u Grand Motorsu, Zoran Đikić. „Osim značajno niže cene, njegov osnovni paket opreme Ambiente smo dopunili ručnim klima uređajem, krovnom konzolom i ICE 14 audio setom koji čine radio, dva zvučnika, daljinske komande na upravljaču, USB priključak i Bluetooth. Uz to, do kraja godine kupce ovog vozila ’častimo’ i setom zimskih pneumatika“, naglašava gospodin Đikić.

Ford Transit Courier s posebnom cenom ima međuosovinsko rastojanje od 2.489 mm. Vlasnicima su mnogo značajniji podaci o tovarnom prostoru, kojem se prilazi kroz nezastakljena asimetrična zadnja vrata: zapremina mu je 2,6 m3, maksimalna dužina 1.620, a maksimalna širina 1.488 mm, dok je visina utovara (zadnji prag) 536 mm. Korisna nosivost, u zavisnosti od opreme vozila, iznosi do 660 kg.

Da bi vozač i suvozač u ovom malom kombiju što komfornije i bezbednije provodili radni dan, već osnovni paket „uređenja“ Ambiente nudi mnoštvo opreme: tonirana stakla, prednja sedišta ručno podesiva u dva pravca, daljinsko centralno zaključavanje, elektro servo asistenciju upravljača podesivog po visini i dubini, vazdušni jastuk za vozača, program za elektronsku kontrolu stabilnosti (ESP) sa sistemom za sprečavanje prevrtanja, ABS sa elektronskom raspodelom kočione sile i sistemom pomoći pri naglom kočenju, napred disk, pozadi doboš kočnice, pomoć pri kretanju uzbrdo... Ova verzija je opremljena i pametnim regenerativnim punjenjem akumulatora, halogenim svetlima s nivelacijom, livenom plastičnom pregradom tovarnog prostora. Za pričvršćivanje tereta u osvetljenom tovarnom prostoru je ugrađeno šest prstenova.

PR saopštenje – Grand Motors

Pogledajte još i: