Fordovi automobili po posebnim cenama do 1. marta

U proteklih mesec dana, tokom prodajne kampanje Fordomanija, potencijalni kupci su pokazali veliko interesovanje za Fordovim automobilima i lakim komercijalnim vozilima s cenama osetno povoljnijim od redovnih.

Zato je ovlašćeni uvoznik i prodavac, Grand Motors, u saradnji s principalom, uspeo da obezbedi dodatne količine vozila koja će biti ponuđena u desetak dana, do 1. marta. Na taj način će biti omogućeno da i potencijalni kupci, koji su u započeli s finansijskim formalnostima (kreditnim i drugim aranžmanima), realizuju svoju nameru da postanu vlasnici novog Fordovog vozila.

Kao i u ranijim istoimenim kampanjama, najtraženiji model u ovogodišnjoj Fordomaniji je Ford Fiesta, čije su pojedine verzije jeftinije i do 2.800 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Među modelima s primamljivim popustom, čak i do 3.200 evra, trenutno je i bogato opremljena porodično-poslovna limuzina Ford Mondeo.

U prvom delu ovogodišnje Fordomanije najveći broj kupaca je bio iz Beograda i bliže okoline, ali su u Grand Motorsu vrlo zadovoljni i prodajom u drugim delovima Srbije, posebno u onim gradovima u kojima ovlašćeni uvoznik ima svoje ili ugovorne prodajno-servisne centre.

Podsećanja radi, dnevnu ponudu vozila raspoloživih u kampanji Fordomanija, potencijalni kupci mogu da prate na sajtu www.ford.rs. Tamo se mogu pronaći i vozila s dodatnim popustima koji važe samo 48 sati.

U Fordomaniju su, osim Grand Motorsovih prodajno-servisnih centara u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu, uključeni i prodajno-servisni partneri u Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Jagodini.

PR saopštenje – Grand Motors

Pogledajte još i: