Honda PCX po specijalnim uslovima finansiranja

U Honda centru na Novom Beogradu, predstavljena je obuhvatna ponuda motora i skutera od najpopularnijih do potpuno novih modela za sezonu 2012, uz veoma atraktivne cene i specijalne uslove finansiranja na kredit i lizing. Model PCX, najprodavaniji skuter u Evropi, u ponudi je uz ratu već od 51 € mesečno.

Od prošle godine kada je prvi put predstavljen, PCX je postigao neverovatan uspeh na tržištima širom sveta. Već prve godine postao je i najprodavaniji skuter u Evropi, sa prodatih 23.000 jedinica.

Kreiran je za vozače koji očekuju kompaktne ekonomične prednosti skutera od 125cc, ali i moderan izgled koji se češće sreće kod motocikala veće kubikaže. Četvoro-taktni jednocilindrični vodom hlađeni agregat zapremine 124,9 ccm razvija 11,3KS. Dizajniran je da pruži poboljšanu izdržljivost, povećanje snage i momenta, bolju ekonomičnost i mirniji rad.

Kao novitet, model PCX 125 je opremljen “Idle Stop” tehnologijom. Sistem gasi agregat nakon 3 sekunde rada u praznom hodu, a agregat se ponovo startuje jednostavnim zavrtanjem  ručice gasa, što doprinosi smanjenju  potrošnje goriva na čak 2,3l na sto pređenih kilometara.

U svakom pogledu, tihi motor, mala emisija gasova i lagano upravljanje, modelu PCX daju status praktičnog, brzog i zabavnog motocikla. Naravno, tu je i nezaobilazni Hondin pečat kvaliteta, maksimalna izdržljivost i najsavremenije tehnologije, kao i veliki prtljažni prostor koji vam omogućava odlaganje kacige i ostale prateće opreme.

Na evropskom tržištu skuteri manje kubikaže postaju sve popularniji, a na usmerenost ka ekonomičnijem transportu uticala je svest o zaštiti prirode, ali i visoke cene goriva. Ipak, prava vrednost skutera nije oslikana samo u činjenicama da su jeftini za održavanje, da manje troše i da mogu lako da se probiju kroz zakrčene gradske ulice, već i u zabavi  i slobodi koju možete osetiti samo na dva točka.

PR Delta Automoto

Pogledajte još i: