Honda prolećna akcija + nastavljena akcija milion km garancije na novi 1.6 i-DTEC

Delta Automoto i Honda Srbija pokrenuli su servisnu akciju tokom koje je cena kompletnog servisa klime 5,900 dinara, cena tradicionalne sezonske provere 999 dinara, a obezbeđeno je i 15% popusta na originalne delove i usluge. Akcija će trajati do 31. avgusta.

Kompletan servis klima uređaja u Honda sevisu obuhvata pre svega dezinfekciju kabinskog prostora i sistema ventilacije, što je već standardna usluga u Hondinom servisu. Takođe, podrazumeva i kontrolu elemenata klima uređaja i pritiska u rashladnom sistemu, reciklažu i dopunu rashladnog gasa, kontrolu i dopunu ulja kompesora klime, i zamenu polen filtera kabine, i sve po promotivnoj ceni od 5,900 rsd.

U periodu do 31. avgusta, u Delta Automoto servisu, svi zainteresovani mogu da obave i redovan sezonski pregled svog Honda automobila u dvanaest kontrolnih tačaka, po ceni od 999 rsd. U sklopu ove akcije obezbeđen je i popust od 15% na metlice brisača, zamenu kočione tečnosti i kočionih diskova, zamenu ulja u menjaču i zamenu kompleta kvačila.

Sa popustom od 15% u sklopu ove akcije mogu da se nabave i atraktivni proizvodi iz kolekcije “Honda Official Merchandise”, kako za program automobila, tako i za program motocikala.

Honda Srbija nastavlja akciju 1.000.000 km garancije na novi 1.6 i-DTEC

Honda Srbija nastavlja akciju 1.000.000 kilometara garancije na novi 1.6 i-DTEC agregat. Svi kupci koji do 31. maja postanu vlasnici modela Civic sa 1.6 i-DTEC motorom imaće produžen garantni rok na motor i menjač – million pređenih kilometara.

Novi 1.6 i-DTEC agregat, prvi iz Hondine Earth Dreams tehnologije predstavljen u Evropi, najlakši je dizel agregat u svojoj klasi na svetu i predstavlja jedinstveno inženjersko i dizajnersko rešenje novog dizel motora. Sa snagom od 120 KS i emisijom od samo 94 grama CO2 po kilometru, novi Civic 1.6 i-DTEC predstavlja impresivnu kombinaciju performansi i ultra niske emisije CO2 i istovremeno pruža najbolji odnos efikasnosti u potrošnji i odziva na gas u klasi.

Sedam godina koliko Honda postoji u Srbiji, Honda servis nije zamenio nijedan motor u garantnom roku, a ni van njega, a u servisu se tvrdi – Hondini motori su neuništivi.

Produžen garantni rok na motor i menjač koji su ugrađeni u vozilo važi do 1.000.000 pređenih kilometara ili do isteka 10 godina od datuma početka trajanja garantnog roka, u zavisnosti koji se uslov pre ispuni, a u skladu sa Uslovima garancije navedenim u prilogu Servisne knjižice.

Izvor: Honda-srbija.rs

Pogledajte još i: