Hyundai na sajmu u Beogradu

 

Hyundai Auto Beograd d.o.o, ovlašćeni je distributer Hyundai automobila za Srbiju i Crnu Goru, ali i deo je globalne Hyundai mreže i posluje po visokim standardima koje kompanija postavlja. Za ovogodišnji Sajam Hyundai je pripremio premijeru modela druge generacije i20, ali će se na njihovom štandu naći i brojni drugi modeli – i10, i30, Elantra i ix20.

Novi model i10 ima moderan izgled zahvaljujući dizajnu - savršeno izvajanom telu, zaobljenim linijama krova i isklesanim ramenima, ali pruža i sjajne vozne karakteristike. Poboljšana je aerodinamika, olakšan ulazak putnika. Zbog velikih staklenih površina preglednost je bolja, a enterijer prozračniji.

Model i10 druge generacije pokreće 1,25-litarski motor sa 87 konjskih snaga razvijen na temeljima inovativnih tehnologija, koje ne samo da pružaju izuzetnu ekonomičnost u potrošnji goriva, već i minimalnu emisiju CO2 u atmosferu. Zahvaljujući inovativnom sistemu konstantno promenljivih ventila (CVVT), efikasnost je značajno poboljšana, kao i izlazna snaga motora. Ujedno se smanjuje emisija štetnih gasova.

Dizajnerski tim kompanije Hyundai opremio je i10 druge generacije koristeći bezbroj dovitljivosti – spušten je pod automobila zbog lakšeg utovara prtljaga, peta vrata automobila su u visini glave, što korisniku omogućuje da stoji uspravno sa punim rukama tereta. Unutrašnjost je opremljena policama, pregradama, fiokama, kukama za kačenje torbi i kesa, da bi sve ostalo uredno i na svom mestu, a hromirani elementi upotpunjuju jedinstven imidž ovog malog-velikog modela.

PR Beogradski sajam

Foto: arhiva Autoblog.rs / Hyundai

Pogledajte još i: