ISUZU na sajmu automobila u Beogradu

Na 53. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, firma TRIO MOTORS iz Novog Sada, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke ISUZU, po prvi put srpskoj javnosti predstavlja novi D-MAX pikap, bogato opremljen, pokretan snažnim, ali ekonomičnim 1,9-litarskim Ddi Euro 6 motorom potpuno nove generacije.

 

Posetiocima sajma biće prezentovana dva nova ISUZU D-MAX Crew Cab 4WD modela, od kojih je jedan u pristupačnijem paketu opreme Planet, sa manuelnim 6-stepenim menjačem, po sajamskoj ceni od 24.800 evra (+PDV), dok je drugi model u nešto višoj Solar Plus opremi, uz koji dolazi i ključ-kartica, kao i opcioni audio paket sa zvučnicima na krovu. Ovaj model, uz sajamski popust, košta 27.470 evra (+PDV).

Uz novi D-MAX, posetioci će biti u prilici i da po izuzetnoj sajamskoj ceni, kupe još uvek aktuelni model u najluksuznijem paketu opreme Quasar, opremljen grejanim, elektro-podesivim kožnim sedištima, automatskim menjačem, navigacionim uređajem, kamerom za vožnju unazad, i sve to po ceni od samo 28.490 evra (+PDV)!

Još jedan interesantan model jeste aktuelni D-MAX pikap, i to u tzv. Urban Monster verziji, sa lift-kitom od 2 inča, namenjen ekstremnijoj off-road vožnji. On takođe dolazi u najvišem Quasar paketu, ali i sa izuzetno bogatom dodatnom opremom, koju će naročito ceniti lovci i ljubitelji off-road avantura. Između ostalog, opremljen je i vitlom, roll-barom, a tu je i snorkel, za savladavanje vodenih prepreka čija dubina prelazi visinu motorskog prostora. Njegova sajamska cena iznosi 38.500 evra (+PDV).

Za vlasnike pikapa kojima je od presudne važnosti veličina tovarnog prostora, u ponudi je i tzv. Single Cab Euro 5b verzija, još uvek aktuelnog D-MAX modela, takođe sa 4WD pogonom, čija dužina tovarnog prostora iznosi 2,3 metra, nosivost 1130 kilograma, uz mogućnost vuče prikolice do 3,5 tona. U osnovnom paketu opreme Satellite, ovaj model košta svega 19.990 evra (+PDV).

Uz atraktivne ISUZU modele, popuste i bogat izbor dodatne opreme, TRIO MOTORS je u saradnji sa Raiffeisen Leasing obezbedio i specijalne uslove finansiranja, sa fiksnom kamatnom stopom od svega 1,99%! Sve to praćeno je bogatim lagerom vozila, brzim rokom isporuke, sa omogućenom test-vožnjom za potencijalne kupce.

PR saopštenje – TRIO Motors d.o.o.

 

Pogledajte još i: