Izabrana MISS DDOR BG CAR SHOW i MOTOPASSION 2016

Jedan od najatraktivnijih, neki bi rekli i sporednih ili manje važnih (s čime se neko normalan neće složiti) događanja tokom održavanja sajmova DDOR BG CAR SHOW 05 i MOTOPASSION svakako je takmičenje za titulu MISS, izbor najlepše hostese među stotinama najlepših koje su dodatno ukrašavale izložene automobile i motocikle.

Nadasve stručni žiri, koji su činili članovi „timova“ DDOR Novi Sad i Yamahe, te prošlogodišnja pobednica ovog istog takmičenja, prvo je među 35 kandidatkinja izabrao top 10 devojaka, a potom, na opšu radost više stotina prisutnih i uz zvuke sirena podrške iz automobila izloženih u hali 1 Beogradskog sajma - i pobednice.

Konačno, za drugu pratilju izabrana je Jovana Gojković, koju su posetioci prethodno mogli da vide pored ni manje ni više nego - Bentleya.

Prva pratilja je Jelena Grkinić, sa štanda Peugeota, zapažena pored modela 3008.

A pobednica ovogodišnjeg takmičenja za MISS DDOR BG CAR SHOW i MOTOPASSION je Marija Milanović, takođe sa Peugeotovog štanda, ali iz pratnje modela 508.

Sve tri devojke dobile su prigodne nagradne vaučere, muški posetioci su ostali da plaču jer ovaj hepening nije potrajao znatno duže, a ženski su bili srećni jer su im takmičarke bile teško izdrživa konkurencija.

PR Beogradski sajam

 

Pogledajte još i: