Izuzetna cena za Ford Kugu u N1 verziji

Preduzećima, preduzetnicima i svim pravnim subjektima koji imaju pravo na povrat PDV-a, prodajno-servisna mreža Forda u Srbiji nudi jedinstvenu priliku za kupovinu atraktivnog i traženog SUV modela Kuga u N1 verziji po vrlo primamljivoj ceni – već za 16.125 evra (u dinarskoj protivvrednosti).

Pri kupovini se obračunava i PDV ali je on za ove (poslovne) kupce odbitna „stavka“, kao što se PDV odbija i sa računa za servisiranje ili za kupovinu goriva. Uvoznik je, naime, za jednu od verzija obezbedio N1 homologaciju, pa takva Kuga ima tretman lakog komercijalnog vozila.

Kuga u N1 verziji se zapravo ne razlikuje od standardne varijante: pokreće je dizel motor od 1.498 cm3 sa 120 KS, maksimalnim obrtnim momentom od 270 Nm i deklarisanom prosečnom potrošnjom (u kombinovanom ciklusu) od 4,4 l/100 km, ima ručni menjač sa šest stepeni, pogon na prednje točkove i bogat paket opreme Trend, koji je za ovu verziju, bez doplate, „pojačan“ digitalno podesivim klima-uređajem. Ukoliko trenutno nije u skladištu, rok isporuke za N1 verziju je do 30 dana.

Za one koji još nisu upoznati s Trend paketom opreme podsećanje da ga, između ostalog čine: vazdušni jastuci za vozača i suvozača, bočne vazdušne zavese, program za elektronsku kontrolu stabilnosti (ESP), ABS u kočionom sistemu, kodirani ključ, centralno (daljinsko) zaključavanje, servo asistencija u upravljačkom mehanizmu, multifunkcionalno kolo upravljača, tempomat, putni računar, radio/CD sa Bluetooth konekcijom, sedišta podesiva po visini, tonirana stakla, sva četiri bočna stakla sa elektropodizačima, električno pomerani i grejani spoljni retrovizori, svetla za maglu itd.

PR saopštenje – Grand Motors

Pogledajte još i: