Jaguar i Land Rover na BG Car Showu

jaguar e-pace

British Motors će se na ovogodišnjem beogradskom sajmu automobila, kroz brendove Jaguar i Land Rover, kao njihov eksluzivni zastupnik za tržista Srbije i Crne Gore, pojaviti sa najnovijim modelima navedenih brendova i to sa gotovo celokupnom gamom.

Što se tiče brenda Jaguar, ono što se izdvaja, jeste premijerno izlaganje novog modela Jaguar E-Pace. Reč je o potpuno novom vozilu koje pripada kategoriji kompaktnih SUV modela.

jaguar e-pace

Promocija i lansiranje ovog modela, u Srbiji je bila početkom februara 2018. godine, pa je izlaganje na BG Car Show-u nastavak premijerne promocije ovog vozila. Sa početnom cenom od 34.640 evra, svojim izgledom, karakteristikama i tehničkim performansama, ovo je izuzetno konkurentan model u svojoj kategoriji.

jaguar f-pace

Model Jaguar F-Pace će biti izložen uz akcijsku ponudu i specijalnu sajamsku cenu od 55.555 evra za vrlo atraktivan paket opreme Prestige koji podrazmeva izmedju ostalog: Xenon farove sa LED dnevnim svetlima, elektro podesiva kožna sedišta sa grejačima, kamera za vožnju unazad, pokretni panomrama krov, aluminijumske felne veličine 19 inča i još mnogo toga što će ponudu ovog modela učiniti vrlo atraktivnom.

Što se tiče Jaguar game, tu će se još naći i modeli Jaguar XE i Jaguar XF.

Kada je reč o brendu Land Rover, British Motors će izložiti sledeće modele:

- Range Rover Evoque i to sa specijalnom sajamskom ponudom i cenom od 42.990 evra

  • Range Rover Evoque Cabrio – model koji se ekskluzivno prvi put izlaže na sajmu.
  • range rover evoque cabrio
  • Izlaganje u gami Range Rover će upotpuniti Range Rover Velar, model koji se takodje prvi put izaže na BG Car Show-u, a pored ovog modela biće predstavljeni i potpuno novi, redizajnirani modeli Range Rover i Range Rover Sport.
  • range rover
  • Model Land Rover Discovery Sport će biti prisutan sa specijalnom sajamskom akcijom i cenom od 35.990 evra. Pored njega će biti izložen i model Land Rover Discovery i to na nešto drugačiji način – u svom specifičnom, prirodnom okruženju.
  • range rover velar

Kompanija British Motors je pored navedenih modela i akcija, pripremila i specijalnu akciju tj. ponudu vozila sa fabričkog lagera za modele iz 2017. godine.

Pored specijalnih, sajamskih ponuda što se tiče vozila, pripremljene su i akcije za dodatnu opremu i rezervne delove, kao i posebna ponuda pneumatia Pirelli i Bridgestone – brendove koje kompanija British Motors takodje zastupa.

PR saopštenje

Foto: arhiva Autoblog.rs

Pogledajte još i: