KIA i VB Leasing: Nabavka automobila bez kamate i troškova obrade

Akcija kompanije VB Leasing sa prodajnim salonima automobila KIA, kojom su omogućeni izuzetno povoljni uslovi finansiranja, doprinela je da se prodaja ove lizing kuće za samo deset dana udvostruči. Naime, samo prvih sedam dana trajanja akcije finansirano je 20 novih vozila ovog brenda, a interesovanje i dalje traje.

Nabavka automobila bez kamate i troškova obrade, a za pravna lica i opcija finansiranja bez učešća, nije više san. VB Leasing u saradnji sa prodavcima KIA vozila omogućava nabavku novih popularnih modela Rio, Pro cee’d i Sportage baš pod ovim uslovima.

- Svi zainteresovani bi trebalo da požure, jer akcija traje dok traju zalihe. Tako je novi Rio model uz sve dodatne pogodnosti moguće nabaviti po mesečnoj ceni od 174 evra, dok za najatraktivniji SUV Sportage treba mesečno izdvojiti 299 evra“, reči su šefa dilerske prodaje VB Leasinga Vladimira Aljinovića.

Dodatni trošak uključuje obavezno KASKO osiguranje tokom celog perioda trajanja lizinga, što daje dodatnu sigurnost korisnicima, a s obzirom da je reč o finansijskom lizingu, po isplati poslednje lizing rate korisnik postaje i formalni vlasnik automobila bez dodatnih troškova otplate!

Sve vreme korišćenja lizinga, oba ključa ostaju kod korisnika, a sva plaćanja su prema kursu NBS. Podsećamo da KIA automobili imaju sedmogodišnju fabričku garanciju. To znači da su i po isteku lizinga ova vozila u garantnom roku! Takođe, KIA spada među najbezbednije četvorotočkaše, a sva vozila na akciji imaju maksimalnih pet zvezdica za bezbednost vozila na evropskim EuroNCAP testiranjima. Reč je o brendu čija popularnost naglo raste u svetu i kod nas.

PR VB Leasing

Pogledajte još i: