KIA na BG Car Show-u

Kompanija KIA AUTO i ove godine predstavlja gotovo celokupan svoj prodajni program na BG Car Show-u. Na štandu u Hali 4 je izloženo devet vozila, od čega su čak tri domaće premijere (novi Sportage, nova Optima i novi Soul), a jedna je sajamska premijera (novi Sorento).

Pored premijera, prikazani su i najtraženiji modeli iz KIA game: Rio, kompletno redizajnirana cee’d gama i aktuelni Sportage. Na ovaj način, KIA još jednom dokazuje svoje značajno prisustvo na srpskom tržištu. Za dobar prijem kod domaćih kupaca najzaslužniji su sami automobili. Oni su svoj kvalitet višestruko dokazali kroz Kijinu revolucionarnu sedmogodišnju garanciju, a posebno kroz nagrade za najkvalitetniji masovni automobilski brend koje su došle direktno od samih kupaca i potvrđene su u studijama J.D.Power i istraživanjima nemačkog Auto Bilda (http://www.kia.rs/kvalitet/ i http://www.kia.rs/news/view/4201).

Novi KIA Sportage, predstavljen u Beogradu, startuje na srpskom tržištu sa cenom koja počinje od 17.990 evra za model sa 1,6 GDI benzinskim agregatom i paketom opreme Active.

Na našem tržištu nova Optima je trenutno na raspolaganju sa 1.7 litarskim CDRi dizelašem, koji je uparen sa šestostepenim manuelnim ili sedmostepenim automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom. Najjeftinija je verzija sa paketom LX Style i sa sajamskim popustom košta 32.990 evra.

Ono što će posebno obradovati kupce modela iz popularnog C-segmenta je i top sajamska ponuda modela cee’d sa troje vrata (pro_cee’d) koji je na sajmu ponuđen sa startnim Base paketom i 1,4 benzinskim motorom (100KS) za neverovatnih 9.990 evra. Naravno i svi ostali motori i paketi opreme su na sajamskom popustu koji se kreće od 1.700 do 3.200 evra.

Zbog velikog intresovanja KIA je obezbedila i dovoljan kontigent vozila modela KIA Sportage prethodne generacije koji je sada na popustu od 4.000 do čak 6.000 evra!

Kao i do sada, KIA kupcima nudi atraktivne popuste na svim modelima i potpuno beskamatno finansiranje i to na celukupnu vrednost vozila, kako za pravna tako i za fizička lica. Sve formalnosti oko beskamatnog finansiranja ili osiguranja moći će da se završe direktno na štandu.

PR saopštenje – KIA Motors

Foto: Auto.blog.rs

Pogledajte još i:

Range levo
Range desno