Kurbaliji Dan šampiona u Čačku

Oktanski vikend na stazi Autoprevoza iz Čačka bio je prepun dešavanja, na radost velikog broja ljubitelja, drifta, tjnunig stajlinga, stunta, takmičenja Db drag, RC cars i drugih zabavnih sadražaja. Dan šampiona u drift kategoriji pripao je Bojanu Kurbaliju, drugo mesto osvojio je Igor Stevanović, a treće Silvio Gošev.

Prvog dana u subotu 21. maja posetioci su uživali u brojnim zanimljivim sadržajima, a najzanimljivije su bile borbe naših najboljih driftera u Srpskom Drift Šampionatu (SDC). U saradnji sa VW Club Serbija održana je jedan od najvećih skupova ljubitelja Volkswagena u Srbiji, „Wagenfest#7″. Prateća dešavanja bila su Stunt show, Trke RC automobila i Drift Taxi.

Sutradan u nedelju 22. na programu su bili dueli driftera iz regiona “ Day of Champions“ u borbi za veliku nagradu Čačka. U pratećem programu održano je i veliko Styling tamičenje – “ Show’n'Shine“ u puno kategorija, Stunt show, takmičenje u muzici Db drag, RC cars i brojni, drugi zabavni sadržaji.

Kao i prethodnih godina Tjuning Stajling Klub, SDC i VW Klub Srbija organizovali su humanitarnu akciju sa ciljem prikupljanja pomoći za poplavljene iz Konjevića, Preljine i Preljinske Baluge.

Ove godine značajna će biti i podrška poboljšanju bezbednosti saobraćaja, usklađenost i podsticanje učesnika u saobraćaju, da povećaju osećaj odgovornosti.

“ULICA NIJE TRKAČKA STAZA” – je slogan koji će dominirati na ovogodišnjim drift trkama, Srpskog Drift Šampionata kao i na Day of Champions šampionata 21. i 22. maja u Čačku. Želja je da se podigne svest svim mladim vozačima, da vode računa gde i kako voze, da svoje umeće pokažu na bezbednom i sigurnom mestu, ne na ulici !!!

Izvor i više slika na sajtu Plumrace.com

Foto: Uroš Šljivić

Pogledajte još i: