Lancia Delta S by Momo Design, Ypsilon S by Momo Design i Ypsilon Elefantino

 Lancia na Salonu automobila u Ženevi neće predstaviti neki novi model pa preostaje da pažnju posetilaca i potencijalnih kupaca privlači posebnim verzijama već poznatih modela.

Pre svega tu su Delta S by Momo Design i Ypsilon S by Momo Design, ekskluzivnije verzije Delte i Ypsilona za kupce koji žele nešto više od standardnih modela.

Ukratko, Delta S by Momo Design dolazi sa motorima 1.8 DiJet sa 200KS i 1.9 MultiJet Twinturbo diesel sa190KS, a ističe se anthracite gray bojom eksterijera (u ponudi će biti još nekoliko boja, među njima i Magma crna), točkovima od 18 inča, gloss black i chrome satin detaljima, zatamnjenim prednjim svetlima, novim pragovima, kao i doteranim enterijerom.

Ypsilon S by Momo Design će u Ženevi biti predstavljen sa dvobojnim eksterijerom (mat crna i tamno plava kombinacija), Momo Design logom na B stubovima, mat crnim točkovima od 16 inča, sa dve izduvne cevi i unutrašnjošću u sivoj boji (sa kontrastom u žutim detaljima).

 

Ypsilon S by Momo Design će se u prodaji pojaviti na jesen, a biće dostupno ukupno pet dvobojnih kombinacija eksterijera (Neve White, Vulcano Black, Argilla Red, Pietra Grey i Zaffiro Blue).

Takođe, tu je i Lancia Ypsilon Elefantino koja će kupcima biti na raspolaganju u Turquoise, Sabbia Beige, Neve White i Pietra Grey bojama (sa kontrastom u crnim točkovima, zadnjim vratima i retrovizorima), kao i u dvobojnoj kombinaciji Turquoise/Vulcano Black.

Tu su između ostalog i Elefantino logo i sedišta sa novim dezenom.

 

Lancia će u Ženevi izložiti i Ypsilon CNG sa pgoonom na metan, kao i MPV model Voyager u novoj boji "Maximum Steel" metalik i sa pojačanim 2,8 litarskim turbo-dizelašem (sa 163KS na 178KS).

Ivan Mitić - Autoblog.rs

Pogledajte još i: