Last minute ponuda za Hondu CR-V

Honda Srbija započinje LAST MINUTE predsajamsku akciju za jedan od najpopularnijih SUV modela na svetu.

Promotivna ponuda obuhvata dve specijalne edicije CR-V modela koje sadrže sve što je neophodno vozaču Honde, a koje su ujedno i benefit za kupca:

• CR-V Multimedia Edition

• CR-V Limited Edition

Edicija Multimedia Edition putovanje do odredišta čini jednostavnijim i udobnijim uz pomoć integrisanog HD Touch Screen-a veličine 7 inča i navigacionog uređaja sa licenciranim mapama Srbije i Evrope, HD kamerom za vožnju unazad, DVD plejerom, Bluetooth konekcijom za mobilni telefon, Hands free uređajem, konekcijom za USB i i-POD i slotom za SD karticu.

Ipak, za vas koji želite da vaš novi CR-V automobil odiše jedinstvenim stilom, pripremili smo ediciju Limited Edition. Zadnji spojler sa integrisanim stop svetlom, sportska prednja maska, ukrasi za maglenke ili lajsne na vratima, kao i hromirani ukras za izduvnu cev učiniće vaš automobil neodoljivim i drugačijim već na prvi pogled.

Cena modela CR-V kreće od 21.990eur, a Honda Srbija je obezbedila i najatraktivnije uslove finansiranja putem lizinga uz kamatnu stopu od 3,99%.

Akcija se odnosi na ograničene količine aktuelnog modela Honde CR-V sa lagera u osnovnim paketima Comfort, Elegance, Lifestyle i Executive.

Podsećamo da vam je na raspolaganju i kupovina automobila, po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate, pri čemu vrednost vašeg korišćenog automobila može predstavljati učešće u finansiranju novog automobila.

Hondin model CR-V je u protekloj godini dobio značajne pohvale i nagrade, među kojima je i nagrada specijalizovanog magazina „Which? Car“ za najpouzdaniji automobil u 2014-oj godini. Dve godine zaredom ovaj Hondin model odnosi pobedu za najbolji 4x4 pogon, sudeći po Total 4x4 magazinu. Sva priznanja govore o dugogodišnjem poverenju i vezi koju Honda ima sa svojim kupcima.

PR Honda Srbija


 

Pogledajte još i: