Letnja servisna akcija u Hondi

Honda Srbija je pokrenula letnju servisnu akciju koja vozačima Hondinih automobila donosi brojne pogodnosti kada je u pitanju održavanje i opremanje vozila.

Iskoristite priliku da svom automobilu priuštite kompletnu proveru u 12 kontrolnih tačaka za samo 999 dinara i kompletan servis klima uređaja po promotivnoj ceni od 5.900 dinara uz nivo usluge od 5*. Servis klima uređaja podrazumeva dezinfekciju kabinskog prostora i sistema ventilacije, kontrolu elemenata klima uređaja i pritiska, reciklažu i dopunu rashladnog gasa, kontrolu i dopunu ulja kompresora klime i zamenu polen filtera kabine.

U okviru letnje akcije možete da ostvarite 15% popusta na originalne rezervne delove kao što su metlice brisača, kočiona tečnost, kočione obloge i elementi vešanja i upravljanja dok su kočioni diskovi i komplet kvačila na popustu od čak 20%.

I originalna Hondina dodatna oprema je takođe deo specijalne ponude. Bilo da su vam potrebne aluminijumske felne ili oprema koja je najaktuelnija u periodu letnjih godišnjih odmora kao što je krovni nosač, top box, nosač bicikla ili kuka za vuču, omogućili smo popust 15%.

PR saopštenje – Honda Srbija

Pogledajte još i: