Mercedes-Benz i Smart na BG Car Show

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni prodajni i servisni centar za Mercedes-Benz i smart, predstavlja putnički program u Hali 1 i dostavni program u Hali 4 Beogradskog sajma. Odmah nakon premijernog evropskog izlaganja u Ženevi, posetioci u Beogradu imaju priliku da upoznaju novu generaciju Mercedes-Benz E-Klase i novog člana smart porodice fortwo cabrio.

 

Tokom obraćanja g. Slobodan Radoičić, direktor kompanije Emil Frey Auto Centar posebno je istakao: „Ove godine kada Mercedes-Benz slavi 20 godina u Srbiji sa velikim ponosom predstavljamo potpuno novu Mercedes-Benz E-Klasu, model koji sa svojom 10 generacijom nastavlja uspešnu tradiciju da sa svakom novom generacijom redefiniše standarde u segmentu. Sa inovativnim rešenjima donosi potpuno novo iskustvo u vožnji i sa enterijerom vrhunskog kvaliteta ispunjava najviše Mercedes-Benz standarde. Siguran sam da će nova E-Klasa oduševiti naše klijente.“

Druga premijera na sajmu je potpuno nova verzija smart fortwo cabrio modela. Kompaktne dimenzije i mudro osmišljeni detalji potvrđuju jedinstvenu funkcionalnost. Mnoštvo inovativnih detalja garantuje još bolju zabavu u gradskoj vožnji posebno tokom letnjih dana.

Pored premijera, veliku pažnju privlače modeli koji su pokrenuli novu eru kompaktnih Mercedes-Benz vozila, A-Klasa, B-Klasa, CLA i GLA.

Ovi modeli donose nisku potrošnju goriva i emisije CO2, obilje prostora sa najvišim Mercedes-Benz standardom bezbednosti. Ljubitelji Mercedes-Benz limuzina u prilici su da izaberu C-Klasu, vodeći automobil u premijum srednjoj klasi. Oni koji bi radije izabrali terenace imaju priliku da vide modele GLA, GLC i GLE.

Potpuno novi član SUV porodice je GLC novi SUV srednje klase, koji se od svog prethodnika, modela GLK, udaljio ne samo vizuelno, već i po unapređenim terenskim sposobnostima i novim tehnologijama.

Po prvi put na sajmu u Beogradu izložen je i GLE model koji donosi jedinstven spoj efikasnosti i performansi. Poslednja reč tehnike i tehnologija efikasnog pogona, univerzalnost i robusnost tipična za SUV vozila, zajedno sa vrhunskim kvalitetom vožnje – su elementi koji garantuju uspeh ovog modela.

Pod sloganom „Stigli su profesionalci“ u Hali 4 izložen je celokupni program dostavnih Mercedes-Benz vozila: Citan, Vito i Sprinter. Citan je izložen kroz dva modela furgon i varijabilni Mixto sa pet sedišta i preklopivom klupom u zadnjem delu vozila.

Model Sprinter već dugi niz godina predvodi „Sprinter klasu” u Evropi. On je ekonomski najisplativije vozilo na period od nekoliko godina – kroz nisku potrošnju goriva, dugačak servisni interval i visoku rezidualnu vrednost. Posebnu pažnju svakako privlači V-Klasa sa permanentnim 4x4  pogonom, za klijente koji žele kombinaciju nenadmašne prostranosti s jedne strane i vrhunskog stila i udobnosti s druge strane.

Vozila su dostupna za testiranje tokom sajma, a nakon testa stručni tim Emil Frey Auto Centra će klijentima dati sve informacije i pregled aktuelnih ponuda za Mercedes-Benz vozila. Za sva vozila spremljeni su atraktivni uslovi finansiranja sa kamatnom stopom od 2.99% za putnička vozila i 3.99% za dostavna vozila u saradnji sa NBG Leasing-om i izuzetno povoljne ponude osiguranja po stopi od 2.37 % u saradnji sa Globos osiguranjem ponude.

PR saopštenje

Pogledajte još i: