Mikica Vesnić - Svi na Zlatibor!

Sneg je konačno pao te ljubitelji zimskih sportova imaju razloga za radost iako ih je nada gotovo napustila zbog iznenađujuće toplog vremena za ovaj deo godine. Početkom ove nedelje ponovo su puštene u rad i ski staze na Zlatiboru, tačnije na skijaškom centru Tornik.

Milovan Mikica vesnić kao promoter planinske lepotice pokraj Čajetine i Užica svakodnevno deo svojih priprema za sezonu 2014 i nastup u ETCC-Evropskom KUP-u turing automobila "odradi" upravo na Zlatiboru. Iako kao profesionalni automobilista zbog opasnosti od povreda ne skija, Zlatibor i Tornik pružaju i te kako mnogo mogućnosti da se poveća fizička sprema za napore koji predstoje. Ona druga prednost Zlatibora je čuveni čist vazduh i prizori prirode od kojih zastaje dah i koji "odmaraju glavu" nakon dana prepunih obaveza u gradskoj sredini.

Zato iskoristite svaki slobodan trenutak da svoje slobodno vreme sa porodicom i prijateljima provedete u prirodi a poruka i preporuka srpskog automobilskog Šampiona je kratka i jasna - "Svi na Zlatibor"

Pogledajte još i: