MIKICA VESNIĆ – VREME JE ZA ZAMENU LETNJIH PNEUMATIKA ZIMSKIM!

U prijatnoj atmosferi hotela Moskva u centru Beograda kompanija Goodyear Dunlop Sava Tires srpskim predstavnicima medija predstavila je svoj proizvodni program pneumatika za predstojeću zimsku sezonu ali i omogućila još jedno neformalno druženje sa automobilskim asom Milovanom Mikicom Vesnićem koji je već sedam godina zaštitno lice i promoter kompanije na prostoru Srbije regiona.

 

„Prvi sam automobilista sa ovih prostora koji je uvideo prednost Dunlop takmičarskih pneumatika u odnosu na konkurenciju. Ono što sam video takmičeći se u Evropi primenio sam i na domaćim stazama što je kao rezultat imalo osvajanje titule za titulom.“ – istakao je Vesnić, aktuuelni šampion centralne Evrope, obraćajući se brojnim novinarima i dodao – „Ovu priliku ću iskoristiti i da podsetim sve vozače na pravovremenu zamenu letnjih pneumatika zimskim. I sam sam danas na putu ka Beogradu u mestu Rudnik na rastojanju od samo 5 kilometara bio svedok tri saobraćane nesreće, srećom samo sa materijalnom štetom. Neka Vas ne zavara to što nema snega i leda, niske temperature u jutarnjim i večernjim satima ne odgovaraju letnjim pneumaticima koji nisu predviđeni da se koriste pri uslovima kada je temperatura ispod 7 stepeni. Budite odgovorni i prema sebi i prema drugima. Sa druge strane ja iz ličnog iskustva mogu samo da Vam dam preporuku za proizvode iz programa Goodyear Dunlop Sava Tires, sa posebnim naglaskom na njihov premijum segment. Jednom kada probate vrhunske Goodyear i Dunlop pneumatike verujte da ćete zauvek ostati verni proizvodima ove kuće.“ – poručio je jedan od najpopularnijih sportista Srbije i još jednom istakao da se njegova saradnja sa kompanijom Dunlop nastavlja i u narednoj sezoni kada će u ssvom novom automobilu BMW 320si S2000 nastupati u prestižnom evropskom ETCC šampionatu.


Kratku prezentaciju novinarima održali su gošće iz Slovenije, Simona Dijak (pr kompanije), Nataša Šmid (vođa prodaje) i gospodin Brana Brkić kao predstavnik kompanije za prostor Srbije. Podeljene su i prigodne nagrade a  najsrećniji predstavnik medija od kompanije je dobio mogućnost da tokom zime besplatno testira četiri zimska pneumatika na svom vozilu.

Pogledajte još i: