MINI na 83. međunarodnom sajmu automobila u Ženevi

 Strast za zabavom u vožnji, raznolika ponuda modela i širok asortiman opcija po kojima je MINI poznat su centar pažnje štanda britanskog brenda na ovogodišnjem međunarodnom sajmu automobila u Ženevi. Kao deo postavke, posetioci će imati priliku da vide i nove modele MINI Clubman Bond Street i MINI Cooper Works Paceman.

Jedinstveni MINI Clubman Bond Street.

Jedna od osnova globalne popularnosti MINI automobila je izuzetno širok izbor opreme i dodataka koji pretvaraju svaki automobil u potpuno jedinstvenu pojavu u koju se vlasnici jednostavno zaljubljuju.

Novi primerak ovog trenda je MINI Clubman Bond Street, koji će u Ženevi doživeti svetsku premijeru.

 

Ekskluzivni dizajn i oprema čine ovaj automobil savršenim ambasadorom britanskog načina života. Njegova ponoćno crna farba, krov, ogledala i linije u boji šampanjca, uspešno naglašavaju dinamične crte MINI Clubman automobila.

Sportska vožnja na svakom terenu, jedan jedini – MINI Cooper Works Paceman

Elitna grupa John Cooper Works modela je bogatija za novog člana. Sa svojom aerodinamičnom karoserijom, spuštenim sportskim vešanjem i felnama od 18 inča, MINI John Cooper Works Paceman deluje impozantno i pre nego što se motor pokrene.

 

Četvorocilindrični motor sa direktnim ubrizgavanjem od čak 218 konjskih snaga šalje svoju snagu kroz šestostepeni manuelni menjač. MINI John Cooper Works Paceman je drugi model, nakon MINI John Cooper Works Contryman-a, koji je standardno opremnjen sa ALL4 sistemom pogona na sva četiri točka. To omogućava da se snaga motora pretvara u zabavnu vožnju, kako po putu, tako i po grubom terenu. Kontrolna elektronika ALL4 sistema je integrisana u sistem za dinamičku kontrolu i omogućava da se raspored snage motora vrlo brzo i precizno prilagođava situaciji. To daje ovom automobilu neverovatnu kontrolu i prijanjanje na rastresitom terenu kao i ekstremne sportske performanse u krivinama.

PR Delta Motors

Pogledajte još i: