Mitsubishi akcijska ponuda

 Generalni uvoznik Mitsubishi automobila za Srbiju i Crnu Goru, kompanija Inoto Motors (www.inoto.rs), obradovaće sve potencijalne kupce specijalnom novogodišnjom akcijskom ponudom. Akcijom su obuhvaćeni najpopularniji modeli, Lancer, ASX i Outlander.

Lancer u Invite paketu opreme sa 9 vazdušnih jastuka, 16“ alu felnama, automatskim klima uređajem i 1.6 litarskim benzinskim motorom košta 14.990 evra.

 

Kompaktni crossover ASX u srednjem paketu opreme Invite može da se kupi za 16.990 evra, a uz doplatu od 1.000 evra u ponudi je paket Intense koji dodatno nudi 17“ alu felne, bezkontaktni ključ, ksenon farove, bluetooth, električno preklapanje spoljnih retrovizora sa integrisanim migavcima, zatamnjena stakla i LED dnevna svetla.

Outlander sa 2.0 litarskim benzinskim motorom, automatskim menjačem i pogonom na sva 4 točka na akciji košta 24.990 evra. Takođe, za vreme akcije kupac dobija na poklon paket sport koji uključuje 18“ alu felne, beskontaktni ključ i polukožna sedišta.

Pored navedenih, akcija važi i za modele sa dizel motorom (ASX i Outlander).

Mitsubishi modele na akcijskoj ponudi možete pogledati u prodajnom salonu u Karađorđevoj ulici br. 69 u Beogradu, svakog radnog dana od 08 do 19 časova i subotom od 09 do 14.

PR saopštenje - Inoto Motors

Pogledajte još i: